Concours hippique hoekelum

Concours hippique hoekelum


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren met onze stand op cch hoekelum gestaan. Eigenlijk staan we vaker te fotograferen dan dat we daadwerkelijk wat verkopen maar de plaatjes mogen er dan ook weer zijn. Ik heb in ieder geval weer meer dan genoeg om mijn inspitatie op te doen. Meer dan 1000 foto's waar ik me door heen moet ploegen. Ik heb er al een paar uitgezocht en wil jullie graag een paar laten zien. Het meest hilarische is de race met de shetlanders, die zijn bloed fanantiek, en de ruitertjes ook. Uiteraard stuitert er altijd wel een kind af, maar hee, zo'n shet is niet hoog en zo'n kind nog flexibel, dus de schade valt enorm mee. Uiteraard waren de friesen weer favoriet dus helaas geen hindernissen en weinig andere paardjes. Die heb ik nog wel van voorgaande jaren liggen en vond ik nu dus niet nodig ;P

 Geniet mee van de foto's en laat me weten wat je er van vindt

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat staan ze er sierlijk op.
| 11:35 |
Daar zijn ze goed in ;)
| 11:56 |
Mooie foto's; succes met het verder uitzoeken.
| 08:06 |
Dank je, komt goed!
| 09:10 |
hele mooie foto's!!
| 00:03 |
Dank je wel
| 09:09 |
Leuk, succes met het uitzoeken van de rest. 
| 00:02 |
Komt goed ;)
| 09:09 |
Wauw supermooi! Zelf doe ik dit ook :D
| 22:00 |
Fotografie of met de paarden?
| 09:09 |
Met de paarden :)
| 11:28 |
hahaha, ik ook, beide ;)
| 11:02 |
Heel mooi om deze paarden in actie te zien!
| 21:19 |
Ja prachtig. 
| 21:21 |
Prachtig zeg, weer een dag nuttig besteed!
| 19:57 |
Nou echt wel
| 09:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen