×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Concours hippique hoekelum

Concours hippique hoekelum


Gisteren met onze stand op cch hoekelum gestaan. Eigenlijk staan we vaker te fotograferen dan dat we daadwerkelijk wat verkopen maar de plaatjes mogen er dan ook weer zijn. Ik heb in ieder geval weer meer dan genoeg om mijn inspitatie op te doen. Meer dan 1000 foto's waar ik me door heen moet ploegen. Ik heb er al een paar uitgezocht en wil jullie graag een paar laten zien. Het meest hilarische is de race met de shetlanders, die zijn bloed fanantiek, en de ruitertjes ook. Uiteraard stuitert er altijd wel een kind af, maar hee, zo'n shet is niet hoog en zo'n kind nog flexibel, dus de schade valt enorm mee. Uiteraard waren de friesen weer favoriet dus helaas geen hindernissen en weinig andere paardjes. Die heb ik nog wel van voorgaande jaren liggen en vond ik nu dus niet nodig ;P

 Geniet mee van de foto's en laat me weten wat je er van vindt

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties