Goth spring challenge


De meest bekende challenge met betrekking tot illustreren is wel de inktober challenge. In die zelfde maand kan ook de Monstrober challenge worden georganiseerd en zoals je misschien al snap, het wordt in oktober gehouden. Maar wat houdt dat in? Je maakt in die maand elke dag een illustratie, met inkt, naar aanleiding van een lijst die door iemand (geen idee wie dat is) is opgesteld. Wereldwijd doen mensen hier aan mee en het is altijd leuk om te zien wat er zoal wordt gemaakt. 

Ik start altijd wel en de eerste week gaat het redelijk, maar ik hou het dus echt geen maand vol. Gewoon omdat ik de tijd er niet voor heb.

Nu kwam ik op instagram een nieuwe challenge tegen, namelijk de Goth Spring Challenge. Het leuke hier aan is dat er niet elke dag een tekening klaar hoeft te staan. Het zijn er deze maand maar 11. Ik heb dus besloten mee te doen en hier mijn eerste illustratie te laten zien.

Dag 1, absinthe fairy

Zoals je op de lijst kan zien, is de volgende tekening pas 4 maart. Heb ik even de tijd ;)