Maybe +video tutorial

Maybe +video tutorial


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

 Ik ben al paardengek zolang ik mij herinner, er zijn zelfs foto's waar ik als peuter op de heide steigerend sta te hinniken. Het zit dus ergens in het bloed en alleen bij mij want de rest van mijn familie heeft er niets mee. Helaas mocht ik als kind niet op paardrijles dus hobbelde ik wat rond op een verzorgponny met alle gevaren en halsbrekende toeren van dien. 

Toen ik 19 was en mijn eigen loon binnen haalde ben ik bij een manege gaan lessen. Achteraf niet zo'n succes want ik had echt het gevoel maar wat te doen. 

Maar goed na 2 jaar was dat over want je gaat samenwonen, trouwen, krijgt kinderen en dat in combinatie met werk, je snapt het al, geen tijd meer om nog naar de manege te gaan. Lang getreurd en uiteindelijk besloten dat niet alle dromen uitkomen. Dat sommige schepen achterblijven en verbranden. Tot ik Anne in mijn tekenles kreeg. Zij had een paard Maybe en gaf daar zo af en toe rijles op. Het begon weer te jeuken. Uiteindelijk wisten we een leuke deal te maken, ik rijles en zij prive tekenles. Ik was in de 7e hemel! Anne en Maybe hebben me in een half jaar tijd meer geleerd dan al die jaren bij de manage. Ik heb die zomer voor het eerst een strandrit gemaakt op een fries tijdens de vakantie. Ik ging met Maybe zelfs een buitenritje maken. Wat hebben we genoten.

Helaas, Maybe had veel last van haar buik en na een paar keer koliek was ze niet meer. Zo verdrietig! Want ook al was ze niet van mij, ik had wel iets speciaals met haar. Zij liet mijn droom uitkomen. Inmiddels is dit weer 3 jaar geleden en heb ik toen als eerbetoon en als kadootje voor Anne, Maybe getekend. Ik heb hier een video van gemaakt die je hier kunt bekijken.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig. Ik heb er de rust niet voor. Inderdaad zoals hpj zegt, dan is dat van mij kleuterwerk 😂😂 
| 06:08 |
Mensen halen hun eigen werk snel naar beneden. Jammer want soms kun je het werk gewoon niet met elkaar vergelijken. Ieder zijn eigen unieke stijl. ;)
| 09:30 |
Ik zie dat niet als naar beneden halen meer als streven naar vooruitgang 
| 13:51 |
Goed zo!
| 17:48 |
Prachtig !  En een diep respect voor jou 
| 21:50 |
Dank je wel 😊😉
| 22:19 |
Mooie blog, met een schitterend eind resultaat! Jij degradeert mijn krabbels tot poep, hahahahaha!!!!!
| 15:42 |
Nee joh, ieder zijn ding hoor. Ik vind jouw "krabbels" erg leuk!
| 16:03 |
Gelukkig... Hahahaha...
| 16:11 |
Een heel mooi eerbetoon aan een mooi paard!
| 12:48 |
Dank je
| 15:23 |
heel mooi gedaan. En nu heb je toch maar mooi een eigen paard etc.!!
| 00:57 |
Uiteindelijk wel en ook dat is nog een verhaal op zich ;)
| 09:38 |
daar was ik al bang voor.😉
| 23:36 |
Hahaha
| 09:31 |
Hij is prachtig geworden wat gaaf dat je droom toch nog uit is gekomen, spijtig dat Maybe er niet meer is........ Wel een mooie herinnering op deze manier! 
| 20:35 |
Ja de herinnering is dierbaar.
| 20:54 |
Machtig wat jij kunt hoor.
| 17:02 |
Dank je wel 😊
| 17:03 |
Komt mooi tot leven zo
| 16:21 |
Dank je ;)
| 17:02 |
Leuk om te lezen. Ik denk dat als je past leert rijden als je ouder bent je het nog meer waardeert.
| 15:37 |
aan de andere kant zijn er ook meer beren op de weg en zie je overal gevaar. Ik merk wel dat ik meer respect heb en dat ik veel beter communiceer met mijn paard. Vroeger sprong je er gewoon op en deed je de gekste dingen. Het heeft beide zijn voor en nadelen. 
| 15:59 |
Hoe het kan lopen in het leven. Jammer dat je niet lang op Maybe hebt kunnen rijden. Nu heb je meer paarden. Ik hoop op een vervolg. 
| 11:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen