Tekenen en schilderen met Aquarelpotloden van Faber-Castell, tutorial video

Tekenen en schilderen met Aquarelpotloden van Faber-Castell, tutorial video


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Altijd fijn om zo'n video te kijken. Geeft inspiratie!
| 13:51 |
Dank je en graag gedaan.
| 20:19 |
Ik kwam hem tegen via Frutsel. Echt heel mooi. 
| 15:26 |
Wat leuk! Dank je wel.
| 11:01 |
ik heb hem gebruikt als een illustratie bij mijn regenboogverhaaltje
| 10:14 |
Ik kan hier toch zo van genieten! Geweldig om zo'n mooie tekening te zien groeien ❤️
| 08:04 |
Dank je wel en graag gedaan 😊
| 09:43 |
Dinie, wat een lieve tekening. Geweldig!
Leuk dat we in het filmpje mogen meegenieten van het ontstaan.
| 21:20 |
Dank je wel en graag gedaan
| 22:14 |
Heerlijk he, mijn lust en leven ook altijd
| 09:52 |
Ja ik zou ook niet anders willen.
| 09:55 |
het geeft een extra dimensie aan ons leven, ouwe mazzelaars
| 09:57 |
Hahaha, echt wel
| 11:23 |
ik heb weer met open mond zitten kijken.....
| 22:58 |
😊😊
| 07:56 |
Mooi geworden zeg. Ga toch eens kijken naar zo'n pen. Ik doe het nog met een kwastje.
| 19:55 |
dit werkt zo veel makkelijker.
| 21:27 |
Wat een heerlijke tekening!!! En prachtig filmpje. Vraag: welke muziek is dit?? Wederhelft wil het graag weten
| 17:49 |
Ik heb er geen naam bij staan, dus ik kan het zo ook niet zeggen. Dit komt uit een muziek bibliotheek.
| 21:30 |
Jammer, het is erg mooi.
| 21:48 |
Ja vond ik ook
| 22:27 |
Welke kwast gebruik jij btw? Want hier in de tekenwinkel hadden ze enkel van die kwasten met water erin (3 maten en dan doorzichtig plastic) deze zijn al helemaal uit elkaar die punten van de kwast. Ik zie jou dat in het filmpje zo soepel doen, en ik wil dus investeren in een wat betere, maar dacht vraag het aan degene die er ervaring mee heeft :)
| 17:16 |
Hahahah nou een grote investering is het niet hoor. Het is van Nelly Snellen, ik geloof dat het rond de 5euro is. Het voordeel van deze is dat je niet hoeft te knijpen om water te krijgen. Die andere moet je iets inknijpen en dat vinden mijn vingers naar verloop van tijd niet zo fijn. www.nelliesnellen.nl/catalogsearch/result/?q=waterbrush
| 21:32 |
Ik ben intussen ook fan heb er nu aardig wat liggen (paar keer wat kleuren bijgehaald) en ben bezig met een portret.. heb hem even weggelegd alleen want ik ben gewoon maar begonnen zonder nadenken hoe en wat :) Maar echt wel leuk dat tekenen/schilderen in 1 :)
| 17:11 |
ik vind het fijner dat aquareleren. Het is veel beter onder controle te houden ;)
| 21:33 |
Zo mooi, prachtig hoe je dit doet.
| 13:25 |
Dank je 😁
| 15:21 |
Heb er weer van genoten.
Prachtig zoals zo'n tafereeltje ontstaat.
| 12:34 |
😊😊
| 15:21 |
En het kan ook nog eens een prachtverhaaltje geworden, de sprookjesmodus in mij is al weer aangewakkerd. Hint hint hint aan iedereen die hier komt, spoor me aan via Samen samenwerken
| 12:08 |
Ben benieuwd 😊😊😊
| 15:21 |
Prachtig werk, en héél knap!
| 12:08 |
Dank je eel
| 15:46 |
Wow, het is je gelukt om bovenaan te staan met deze kunsten. (en nu pas ga ik de video bekijken)
| 12:05 |
Ja leuk hè
| 15:22 |
Alsof het niets is.... Prachtig wat jij uit je handen tovert!!
| 11:43 |
hahahah, ik heb geoefend hoor.
| 12:01 |
Het zit in je vingers.
| 12:03 |
Het is gewoon magisch wat je doet/kan!!
| 11:32 |
dank je ;)
| 12:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen