Zentangle een lijstje

Zentangle een lijstje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Natuurlijk kun je gewoon heerlijk van je af krabbelen en zo de mooiste zentangles maken, maar ik vind het leuker om er dan ook iets nuttigs voor te maken. Zo kun je je scrapboek opleuken met deze tekeningen. Ik heb hier een zentangle gemaakt en er een foto van mijn hond in geplaatst. Je kunt het natuurlijk ook ophangen in een lijstje. Net wat je wilt. 

Binnenkort zal ik een video plaatsen waarin ik laat zien hoe je op een eenvoudige manier een zentangle opbouwt.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat ziet er apart uit! Mooi hoor!
| 17:15 |
Dank je
| 10:38 |
oef mijn scrapboek komt al nooit af als ik dit dan ook nog eens toe ga passen........helaas gaat me dat niet lukken maar ben benieuwd naar je filmpje!!
| 00:38 |
dit is natuurlijk wel heel erg veel, je kunt bij het scrapboek natuurlijk ook een randje doen :)
| 02:34 |
ik heb heel veel materiaal om te gebruiken alleen niet iets wat ik zelf bedenk cq maak zeg maar.
| 21:32 |
Er zijn zoveel bestaande patronen dat hoef je zelf niet meer te verzinnen
| 22:08 |
mijn scrapboek ligt al 5 jaar stil te liggen. Komende winter maar weer eens oppakken.
| 00:49 |
Het opnieuw oppakken kost altijd moeite maar als je eenmaal bezig bent...
| 10:36 |
wij zijn 5 jaar geleden verhuisd naar kleiner en mijn kamertje is nu 4x ze klein. Ik kan het spul amper kwijt op mijn bureau. In ons vorige huis kon ik het zo lekker uitstallen dat werkte makkelijker. Fred had ook een speciale scrapkast voor me gemaakt waar ik het papier mooi gesorteerd in had. Maar helaas die moest sneuvelen maar ik ben blij dat ik wat ik persé wilde houden in mijn kamertje heb gekregen.
| 14:31 |
Het is altijd lastig als je naar kleiner gaat, ik werk in de woonkamer. Heb jaren geleden een groot secretaire gekocht. Maar nog kan ik niet alles kwijt. Het zij zo. Maar het kan lastig zijn.
| 15:39 |
ik heb er niet echt problemen mee moet ik zeggen. Maar ik wil mijn boek over Kenia wel afmaken daarna gaat alles weg. Ik moet nog zoveel foto's inplakken en met scrappen kost het mega veel tijd en het boek wordt 4x zo dik.  Je moet ook speciale boeken daarvoor hebben. Ach het is een leuke hobby geweest.
| 23:41 |
Ik heb eenmaal een scrapbook gemaakt voor mijn vader en inderdaad, mega veel werk. Wel leuk
| 10:37 |
om iets leuks en passends te vinden bij de foto en dan 2 pagina's dezelfde lay out das het meeste werk vind ik. Mooi papier etc uitzoeken.
| 19:53 |
Leuk gedaan. Er is zoveel mee mogelijk.
| 15:45 |
eindeloos veel, ik gebruik het zelfs in mijn illustraties
| 16:03 |
I know.
| 16:11 |
Benieuwd hoe je hieraan begint
| 15:39 |
filmpje is in de maak en als dat aanslaat ook het vervolg ;)
| 16:04 |
Kijk die  viervoeter van jou toch eens een stoere snoet trekken.. gaaf gedaan ..leuk idee
| 12:28 |
hier was ze 5 maanden, inmiddels is het een haarbal geworden, maar soms nog  net zo gek.
| 12:36 |
geloof k direct..heerlijke snoet
| 17:51 |
Erg mooi. 
Kijk uit naar je video. 
| 10:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen