×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Vlinders in Kamilleveld

Vlinders in Kamilleveld


Bij het rondkijken van wat posts kwam ik bij een  foto  uit van Niels Schoun.  Hij beschrijft er de heerlijke  zoete zomergeur van Kamille. Bij het zien van de foto kon ik mij die geur gelijk herinneren en ik dacht eraan dat ik nog enkele foto's had van een soort gelijk moment, een poos geleden.

We waren die ochtend met een leeg schip vertrokken uit Landesbergen, onderweg naar Saxenhagen (D) om daar zout te gaan laden voor Harlingen.  Totdat  de generator weigerde te starten waardoor de stuurhut niet kon zakken en we dus niet onder de brug door konden varen.  Gelukkig konden we boven de sluis vastmaken. Een monteur werd gebeld en hij beloofde later op de dag langs te komen, eerst moest hij langs zijn andere afspraken. Mijn man dacht zelf aan een lege accu, dus proberen we het met verschillende andere accu's, zoals van de auto en de reddingsboot maar dit is tevergeefs...

Ik besluit de rust op te zoeken en ga op pad met mijn camera. Zo beland ik in  dit Kamilleveldje...de geur en de vele bezoekers brengen mij tot rust. 
Na 6 u wachten komt de monteur langs, en wordt er de startaccu vervangen. Helaas, de generator krijgen we daarmee niet op gang. Er wordt besloten om toch een nieuwe en sterkere accu te plaatsen. Als de monteur die opgehaald en geplaatst heeft, start de generator meteen en kunnen we opgelucht adem halen! Onze reis kan weer worden verder gezet!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties