Ik blijf lekker mijzelf!

Ik blijf lekker mijzelf!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb hier al veel vragen voorbij zien komen over hoe er het beste zo snel mogelijk zo veel mogelijk yoo.rs punten verdiend konden worden. Nu is het natuurlijk fijn om waardering voor je posts te krijgen, echter dit is mijn inziens ook niet zaligmakend.

Ik blog met name over mijn hobby, anime figuurtjes verzamelen, en daaraan gerelateerde zaken. Doordat dit een erg kleine niche is trekt mijn blog weinig bezoekers, vooral hier op yoo.rs. Echter maakt mij niet zo heel veel uit omdat de mensen die ook in de niche zitten mijn blog over het algemeen wel waarderen. Verder heb ik vooral veel lol in het materiaal voor mijn blog te schrijven, foto's te maken, en het is een goede oefening om mijn engels schrijven op pijl te houden. En een goede blog wordt vanzelf toch wel verder verspreid door mond op mond reclame of tegenwoordig via facebook.

Mijn mening is het dat het belangrijkst is om lol te hebben in het bloggen en niet enkel voor de paginabekijkers te gaan, in de lange termijn breekt dat toch op.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed dat je dat doet. Ik blog ook over wat mij bezig houdt. Alleen zo komt er meer diversiteit.
| 11:25 |
klopt als een bus :)
| 19:55 |
Dat is een wijs besluit, fijn jezelf blijven, anderen zijn er al genoeg. 
| 15:21 |
Dat klopt helemaal :)
| 17:42 |
Helemaal mee eens
| 09:27 |
top!
| 17:42 |
Ik kan het alleen maar volledig met je eens zijn.
| 05:34 |
dankjewel :)
| 17:41 |
Helemaal met je eens, t is hier delen van wat je bezighoudt en dat is heel wat meer waard en lijkt niet meer zo op t social media ecdoe
| 22:46 |
😊 Over het algemeen waardeer ik het wel als mensen in hun blog een beetje bij hun onderwerp blijven, en als je het social media gedoe wil hebben ben je denk ik het best uit op facebook.
| 00:41 |
Daarom ja..er is trouwens nog een meisje wat dit soort poppen verzamelt hier, leuk
| 10:42 |
Ah, haar had ik nog niet gevonden.
| 17:38 |
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Goed zo!!!!
| 22:28 |
:)
| 00:33 |
Daar heb je helemaal gelijk in!
| 22:26 |
Dankjewel voor de support! :)
| 00:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen