×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIk blijf lekker mijzelf!

Ik blijf lekker mijzelf!


Ik heb hier al veel vragen voorbij zien komen over hoe er het beste zo snel mogelijk zo veel mogelijk yoo.rs punten verdiend konden worden. Nu is het natuurlijk fijn om waardering voor je posts te krijgen, echter dit is mijn inziens ook niet zaligmakend.

Ik blog met name over mijn hobby, anime figuurtjes verzamelen, en daaraan gerelateerde zaken. Doordat dit een erg kleine niche is trekt mijn blog weinig bezoekers, vooral hier op yoo.rs. Echter maakt mij niet zo heel veel uit omdat de mensen die ook in de niche zitten mijn blog over het algemeen wel waarderen. Verder heb ik vooral veel lol in het materiaal voor mijn blog te schrijven, foto's te maken, en het is een goede oefening om mijn engels schrijven op pijl te houden. En een goede blog wordt vanzelf toch wel verder verspreid door mond op mond reclame of tegenwoordig via facebook.

Mijn mening is het dat het belangrijkst is om lol te hebben in het bloggen en niet enkel voor de paginabekijkers te gaan, in de lange termijn breekt dat toch op.