probleem met het posten van een blog op yoo.rs

probleem met het posten van een blog op yoo.rs


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal,

Ik loop tegen een probleem aan met het maken van een blog. Ik krijg onderstaand scherm, dat niet weggaat, (staat er nu ongeveer een uur) Ik kan het niet wegklikken. Ik kan de tab sluiten maar dat zou betekenen dat ik mijn gehele blog opnieuw zou moeten schrijven. Iemand tips of tricks?

 
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is echt balen
| 15:41 |
Inmiddels maar opnieuw geschreven, zat niets anders op.
| 18:24 |
Vervelend, ik doe het ook zoals Social Pro en MiekeVanLiefde beschrijven, er kan altijd iets gebeuren 
| 07:46 |
Wat een pech, helaas opnieuw beginnen, denk ik! Tussendoor opslaan om verliezen te voorkomen!
| 20:57 |
Idem het advies van social pro. 
Er is technisch zoveel mogelijk en mss ligt het totaal niet aan Yoors, maar aan jouw pc, jouw internetverbinding. 
Tekst eerst schrijven en opslaan in word of zo. Dan aan het blog beginnen en heel vaak opslaan. Zeker wanneer je foto niet verkleind werd blokkeert het systeem nogal eens wegens  te zwaar bestand. Ik heb intussen geleerd om mijn foto's eerst aan te passen. Dat is trouwens ook beter voor het Yoors systeem dat anders overbelast kan raken (denk ik).    
| 20:06 |
Misschien is je scherm vervrozen en heeft het niks te maken met Yoors zelf. Je kan dit voor hebben als je weinig geheugen op je toestel hebt, of dat er door andere applicaties veel geheugen gebruikt wordt. 

Best kan je eerst alles in een tekst bestandje zetten voordat je je blog maakt hier op Yoors. Als ik een blog maak, dan sla ik regelmatig mijn tekst op, als er dan om 1 of andere reden iets gebeurt dan hoef ik niet alles opnieuw te doen....
| 19:41 |
Voor de volgende keer: het advies van Jolande opvolgen.
| 18:00 |
O ja vreselijk als je dan weer opnieuw moet beginnen. Ik heb daar van geleerd de tekst eerst in Word te schrijven en het dan in de blog te plakken. Hoef je niet alles opnieuw te verzinnen. Balen hoor!
| 17:41 |
yup, is inderdaad balen
| 18:35 |
Je kunt je blog ook tussendoor steeds even opslaan en hem daarna wijzigen (verder schrijven).
| 20:53 |
Waarschijnlijk glitch in je verbinding geweest.
| 17:06 |
Ooit ook eens gehad. Toen zat er voor mij niets anders op om opnieuw te beginnen.
Succes...
| 16:41 |
getsie >>
| 18:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen