Unicorn DIY: Unicorn glitterlamp maken

Unicorn DIY: Unicorn glitterlamp maken


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling


  Unicorns zijn anno 2018 helemaal hip. De lieve kleurtjes, de glitters, het doet het eenmaal allemaal goed bij meisjes. Gelukkig zijn eenhoorns, zoals de Unicorns in het Nederlands heten, ook zeer geschikt als knutselthema en leuke DIY-projecten. Deze keer maak ik een unicorn glitterlamp. Als basis gebruikte ik een oerlelijke Kerstman ( naar mijn mening dan), die ik kocht bij de Kruidvat.


  Benodigdheden:

  • Glitterlamp, bijvoorbeeld een kerstmanglitterlamp van de Kruidvat
  • Bloemetjes
  • Vilt
  • Fleecestof
  • Fiberfill
  • Textiellijm
  • Alleslijm of eventueel een lijmpistool
  • Decoratie naar eigen inzicht
  • Zwarte waterproof stift


  Wat moet je doen

  Wanneer de glitterlamp die je gaat gebruiken net als bij mij een Kerstman is,  dan moet je eerst het hoofd verwijderen. Ik heb hiervoor de lamp eerst onder de warme kraan gehouden zodat de lijm loslaat. Daarna heb ik met veel kracht het hoofd er af gedraaid. Je krijgt nu een fles.

  Maak nu de hoorn van een stukje fleecedeken of andere stof, door een kegel te knippen en te vouwen. Vul deze met fiberfill en zet hem op de dop van de fles. Met behulp van een lintje kun je de hoorn op de fles vast knopen.

  Knip oren uit stevig vilt en decoreer de Unicorn lamp verder naar eigen inzicht. Teken met een waterproof stift de ogen en klaar is je lamp.

  En ook met een aantal  kinderen is deze activiteit prima te doen, wat waren ze trots.

  signup

  Word lid en beloon de maker en jezelf!  Beoordeel

  Reviews en Reacties:

  5.0 / 5 (3 reviews)
  expand_more
  Verberg reacties
  Super leuk! Ik ga hem delen ;-)
  | 19:54 |
  Leuk bedankt
  | 10:19 |
  Hartstikke leuk gemaakt, erg origineel ideetje. Zou ik het mogen delen op mijn facebookpagina Crea met kids? yoo.rs/mirelle.70/blog/crea-met-kids-zoekt-enthousiaste-bloggers-of-knutsels-1518616482.html?Ysid=69341
  | 21:17 |
  Bedankt voor je reactie.
  Natuurlijk mag je het wel delen, maar komt er dan bij te staan dat het mijn idee/artikel is?
  | 21:34 |
  In de map waar het staat { anders neem je even een kijkje } staat in het overzicht van die map alle items met de makers er achter. En je foto en link staan wel bij 1 vak dus als ze je foto zien dan klikken ze op jouw eigen blog dus het blijft van jou. Het is dat ik niet rechtstreeks kan delen van yoors naar een map anders deed ik dat. ;)
  | 22:07 |
  Prima, helemaal goed.
  Ik kreeg bij wat anders ook eens die vraag, later zag ik mijn artikel geplaatst.  Het leek wel of het door hen geschreven was. Vandaar die vraag.
  | 08:23 |
  ziet er erg leuk uit
  | 19:05 |
  Bedankt, heb nu ook ontdekt, hoe ik er een filmpje van kan plaatsen
  | 19:15 |
  ik zie het idd
  | 19:18 |

  Persoonlijk kanaal
  Arbowetten bestonden toen nog niet
  Gezondheid & Geest
  mentale fysiotherapie
  mentale fysiotherapie
  Muziek, Kunst & Cultuur
  Portret tekenen
   
  ×

  Yoors


  exit_to_app Inloggen