Gelezen: Paul Cleave - Vertrouw niemand

Gelezen: Paul Cleave - Vertrouw niemand


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik van Vertrouw niemand (geschreven door Paul Cleave) vind. 

Jerry Grey is bij veel mensen bekend onder zijn pseudoniem als thrillerauteur: Henry Cutter. Op zijn 49e wordt hij met alzheimer gediagnostiseerd en in een verzorgingstehuis geplaatst. Zijn herinneringen en zijn fantasie beginnen daar door elkaar te lopen; de beschreven moorden zijn niet zomaar verzinsels, hij biecht op ze zelf gepleegd te hebben. Gevolgen van die ziekte, zeggen mensen tegen hem. Maar als dat waar zou zijn, waarom blijven er dan mensen dood gaan om hem heen?

Ik vond het een heel spannend boek. Het boek speelt zich af zowel in het heden als in het verleden. Hierdoor geeft de schrijver ons altijd een beetje meer informatie over Jerry.

Je merkt al snel dat er meer aan de hand is dan dat het lijkt, maar je kan er niet direct je vinger opleggen. Naarmate het boel vorderd bouwt de spanning op. Ik was qua plot in de juiste richting aan het denken. Desondanks werd ik toch even stil van het einde. Het einde had ik helemaal niet zien aankomen.

Score: 9/10Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lijkt me leuk
| 19:36 |
als je van spannende boeken houd is het inderdaad leuk
| 19:37 |
Weer een boek dat ik zeker aan mijn verlanglijstje ga toevoegen :-). Bedankt, reeds weeral ;-).
| 19:00 |
Heel graag gedaan!
| 19:26 |
Zo'n goede review dat je mij ook hebt overtuigd!
| 02:50 |
Thanks!
| 19:26 |
Die is genoteerd. Ik lees dat boek. Ik heb het alvast gepind.
| 10:59 |
Dank je, hou ik in gedachten (als die stapel boeken op mijn nachtkastje ooit weggelezen is).
| 14:04 |
Dan van die stapel ken ik ook maar al te goed
| 14:05 |
;-)
| 14:46 |
Bedankt voor je review. Ik zal deze ook gaan lezen.
| 22:55 |
Heel graag gedaan!
| 23:04 |
heel duidelijke review
| 13:45 |
Thanks!
| 15:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen