Vet bevriezen !

Vet bevriezen !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag mijn eerste blog dag!

Ik lig nu op een massage tafel en aan mij buik heb ik twee zuigmappen hangen. Me buik is naar binnen gezogen . De temperatuur daalt naar min vijf, waardoor de vetcelllen bevriezen en verdwijnen. We zullen het zien.

Het heet Cryolpolysis😁.

Diuurt 45 minuten en kost totaal 300 euro.

Groeten Karin

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes met bloggen, ik hoop dat het helpt voor je buik. 
| 20:56 |
300 euro voor 45 minuten! Duur grapje. Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen. 
| 16:18 |
Iig niet zo riskant als liposuctie. Tikfoutje in de naam van de behandeling: Cryolipolysis: even aanpassen.
| 16:09 |
Succes met bloggen en je buik! 
| 15:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen