Hier ben ik


Op een avond ging ik gezellig bij mijn moeder thuis eten. Toen vertelde mijn zusje Sanne dol enthousiast over Yoors. Zij heeft mij op de computer laten zien hoe alles werkt en ja hoor jullie raden het al.... Ook ik ben in de familie aangestoken met het Yoors virus. 

Dan nog even een kort voorstel rondje: 

Mijn naam is Sylvia en ik ben 28 jaar oud.
Ik wil mij in mijn blogs gaan richten op Bullet journals schrijven en jullie in dit schrijfproces meenemen.
Een van mijn eerste blogs zal dan ook gaan over: Hoe schrijf je een Bullet journal.
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om  fanatiek te sporten en hier ben ik ook veel mee bezig.  
Ook hou ik ervan om naar verschillende films te gaan ( vooral marvel ) in de bioscoop en leuke dingen te doen met vriendinnen waaronder festivals bezoeken. Kortom genoeg informatie om over te schrijven! 

Ik heb veel zin om alles te ontdekken op Yoors

Veel leesplezier :) 
Sylvia 

hier ben ik

Hier de hier ben ik van mijn zusje Sanne