×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Paniek en zwaluwen?

Paniek en zwaluwen?


Ik had wat uit mijn kamer nodig dus ik liep naar boven en deed de deur open van mijn kamer. Zodra ik naar binnen stapte hoorde ik wat en toen ik geschrokken om me heen keek zag een zwaluw in mijn kamer vliegen. Gelijk kreeg ik 3 hartverzakkingen wat hoe krijg in dat beest in godsnaam mijn kamer weer uit? Snel keek ik naar het raam dat al wijd open stond. Daar kon ik dus niks meer aan doen. Toen besloot in best wel in paniek mijn moeder bellen die natuurlijk weer niet opnam. Ondertussen zat ik vrij dicht tegen een paniekaanval aan en besloot ik vlakbij mijn deur te gaan staan in de hoop dat het zwaluwtje, dat nu wild rondfladderde, iets rustiger te krijgen. Want geloof me zo een beest gaat je ook nog eens op je zenuwen werken.... 

Ondertussen probeer ik nog maar eens mijn moeder te bellen maar tevergeefs. Ondertussen is mijn nieuwe kamergenoot nog wild aan het zoeken naar een uitgang waardoor ik geen stap durfde te zetten. Het is niet dat ik bang ben voor zwaluwen want ze zitten gewoon bij ons in de paardenstal maar op zo een moment ben ik behoorlijk in paniek. Dus als een zwaluw dan rondvliegt dan kalmeert dat ook niet echt.

En net op het moment dat ik niet meer wist wat ik moest doen werden mijn smeekgebeden gehoord. Het zwaluwtje vloog eindelijk mijn kamer uit!! YES!!

Na dat hij (of zij) eindelijk mijn kamer uit was besloot ik om maar even de schaden te bekijken. Geen goed plan..      Na dat te hebben gezien barstte ik weer in tranen uit want op mijn bed en op de grond lag allemaal poep. Aangezien mijn kamer een plek is die héél graag schoon wil hebben raakte ik daar al in paniek van. Na mijn vader gebeld te hebben liep ik een beetje rond en deed ik gelijk mijn raam dicht om dit tafereel NIET nog niet een keer te laten gebeuren!

Me vader en ik hebben samen de poep opgeruimd dus eind goed al goed en weer een ervaring rijker!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Els Vergaerde
Ik kan me voorstellen dat je in paniek was, gelukkig vond de zwaluw uit zichzelf de weg naar buiten!
11-05-2018 17:12
11-05-2018 17:12 • 1 reactie • Reageer
Thinkingaboutyou
Ja gelukkig wel!😅
11-05-2018 23:03
11-05-2018 23:03 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Dat is toch een nare ervaring al met al. Fijn dat je vader kwam om mee te helpen schoonmaken. De zwaluw was denk ik ook in paniek. Misschien toch een raamhor plaatsen. 
11-05-2018 13:13
11-05-2018 13:13 • 1 reactie • Reageer
Thinkingaboutyou
Ja dat is inderdaad wel een goed idee!
11-05-2018 23:03
11-05-2018 23:03 • Reageer
Hans van Gemert
Ja, daar kijk je toch even van op ...
11-05-2018 12:09
11-05-2018 12:09 • Reageer