Wedstrijd verhaal...mens en/of robot?

Wedstrijd verhaal...mens en/of robot?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2045

Tegenwoordig weet je bijna niet meer of je tegenover een echt persoon zit of niet. En wanneer je belt naar een instantie krijg je dus niet meer een mens te spreken maar een robot. Dit vind ik persoonlijk maar niks maar wat doe je eraan? Nu is er dus ook een briljant persoon geweest die heeft de Brainpolice uitgevonden. Dit apparaat wordt dus gebruikt om daders op te sporen en bijna daders..ja je begrijpt het goed bijna. Dit wil zeggen dat je tegenwoordig al niet meer iets ergs mag denken. Dit wordt door de politie gebruikt wanneer ze je verdacht vinden. Dit soms terwijl je het niet eens door hebt.

Tegelijkertijd is het nu een stuk veiliger op aarde en is er meer vrede. Dit is dan weer een mooie bijkomstigheid.

Nu loop ik naar mijn werk wat dus niet normaal meer is. In 2017 liepen er nog zoveel mensen hoorde ik van mijn moeder maar dat is nu zeldzaam. Ik en een paar anderen mensen zijn een uitzondering. Ik kijk om mij heen en zie overal zwevende objecten. ‘goeiemorgen Klara!’ wanneer ik mij omdraai staat daar mijn beste vriendin ‘wat scheelt eraan? ‘ Eventjes denk ik eraan haar te zeggen wat mij dwars zit..’niks hoor ik zat alleen te denken aan verhalen die mijn moeder altijd verteld. Maar dat vind jij vast niet interessant’.

Voor het gebouw van mijn werk blijf ik even staan. Op dit gebouw staan rode letters: Politiebureau. ‘kom je nog mee naar binnen Klara? Loop jij maar alvast voor ik kom er zo aan.’

- ik ben nog met het verhaal bezig dus het is nog niet af..wanneer ik ermee klaar ben zal ik de rest plaatsen. 14 April moet ik het hebben verzonden dus opschieten! ;-) Uiteraard zal ik het ook laten weten of ik in de prijzen ben gevallen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi geschreven. Toppie.
| 22:58 |
Thanks ;-)
| 15:16 |
het is wat met die techniek allemaal .
| 15:33 |
Ja en het leuke is dat er al een soort Brainpolice gemaakt word
| 15:15 |
Ziet er op dit moment al goed uit!
| 14:55 |
Bedankt..vandaag even af schrijven en opsturen
| 15:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen