×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Eén jaar bij Yoors

Eén jaar bij Yoors


Gisteren vierde ik mijn eerste 'verjaardag'. Klinkt vreemd, maar niet als je bedenkt dat ik op 12 maart 2018 lid ben geworden van Yoors. En sinds dat moment zijn er wel wat dingen veranderd...

Nieuwe hobby

Ik had voorheen nog nooit geblogd, maar als echte schrijffanaat ontdekte ik dat het echt iets was voor mij. En nu grijp ik (bijna) elke kans aan om een blog te maken. Vroeger publiceerde ik mijn schrijfsels over WIDM altijd op Facebook, maar daar werden ze (natuurlijk) nauwelijks gelezen. Dus hoe leuk is het dat er een platform is waar je gewoon over dit tv-programma kunt schrijven en iedereen je blogs kunt lezen! Natuurlijk is het daar niet bij gebleven, want ik heb zo veel interesses en hobby's...

Leuke, behulpzame mensen

Als nieuweling op Yoors kwam ik erachter dat Yoorsianen altijd bereid zijn om je op weg te helpen. In het begin begreep ik namelijk niet veel van het hele systeem, maar inmiddels ben ik er behoorlijk in thuis, met dank aan mijn mede-Yoorsianen. 

Faces Everywhere

Door een foto van een papaver, waar ik een gezicht in zag, ontstond er een nieuwe uitdaging: Faces Everywhere. Super om te zien hoe enthousiast anderen hierop reageren. Ik krijg de leukste inzendingen en natuurlijk plaats ik ze allemaal.

Zaaiexperimentjes

Een van mijn hobby's is tuinieren, vooral zaaien vind ik leuk. En als ik dan ontdek dat een plant zaadbollen heeft, wil ik nog wel eens proberen om de zaadjes hiervan te laten ontkiemen. Vorig jaar heb ik dat getest met zaadjes uit violen. Met als resultaat een hele bak vol bloemen! Momenteel probeer ik een doorgeschoten radijs te laten bloeien. Het plantje leeft nog steeds, maar of er ooit een bloem uit zal groeien... Laatst hoorde ik dat theezakjes ervoor kunnen zorgen dat de grond vruchtbaarder wordt en het helpt tegen onkruid. Een nieuw experimentje is geboren ;)

Schrijfuitdagingen

Yoo.rs staat vol met (schrijf)uitdagingen. En hoewel het me soms ontbreekt aan tijd of inspiratie, wil ik hier nog wel eens aan meedoen. Het wakkert namelijk je creativiteit aan wanneer je een verhaal moet vertellen in een bepaald aantal woorden of wanneer je een product op zo'n manier moet omschrijven dat anderen nog kunnen raden om welk voorwerp het gaat.

Textbroker

Zonder Yoors had ik (waarschijnlijk) nooit van Textbroker gehoord. Door een tip op deze blogsite, heb ik me aangemeld bij Textbroker en schrijf ik over de meest uiteenlopende dingen.

Kleine greep

Dit is slechts een kleine greep uit alles wat ik tot nu toe aan Yoors heb gehad. Foto's plaatsen (en bekijken), nieuwsberichten, nieuwe recepten, je komt hier echt van alles tegen.

Blogs, opmerkingen, collecties, vragen, foto's

Sinds mijn eerste aanmelding ben ik behoorlijk actief geweest. De teller staat nu op:

131 blogs 

64 opmerkingen

12 collecties

80 vragen

en 63 foto's

Wie schrijft, die blijft, zegt het spreekwoord. Dus ik blijf Yoorsiaan ;)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties