Liefde voor paarden.

Liefde voor paarden.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

als sinds mijn 3e rijd ik paard. Ik ben nu al 10 en vind het nog steeds erg leuk. Ik reed eerst op kleine Shetlanders wat nu is uitgegroeid op grote pony's en paarden. Ook doe ik mee aan wedstrijden en aan veel buitenritten ik doe aan springen en dressuur.
Dit was een stukje over mij er komen nog veel meer leuke dingen die niet alleen over mijzelf gaan!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd naar je volgende stukje over paarden.Mischien een keer iets over een wedstrijd vertellen of een buitenrit? Leukđź‘Ť
| 09:37 |
Fijn dat je het leuk vind met paarden. Niets mis mee hoor
| 22:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
Ă—

Yoors


exit_to_app Inloggen