×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Introductie blogs mind- en lifestyle

Introductie blogs mind- en lifestyle


Liefste lezer, 

Zoals ik in mijn “hier ben ik”- post heb gezet, is een van de onderwerpen van mijn blogs gezondheid en mind- en lifestyle. 

Ik ben op het idee gekomen dit te doen, omdat ik weet hoe het is om je niet goed (genoeg) te voelen, niet lekker in je vel te zitten en uiteindelijk op de wanhopige drempel te staan om op te geven. Maar ik weet ook hoe het is om daarna te herstellen en langzaamaan weer te kunnen genieten van de mooie dingen om me heen en van mezelf. Weer lief voor mezelf te zijn.  Omdat ik het verdien. Net als jij. Dat inzicht hebben is voor mij een van de beste gevoelens die er bestaat. Daar ben ik gekomen door allemaal kleine “besef-momentjes”, zoals ik ze maar zal noemen. Momenten waarop ik dacht van “hee, maar als ik dit doe, maakt dat me eigenlijk ontzettend gelukkig”. Dat kunnen dingen zijn die met eten te maken hebben, of met sport, maar ook met de instelling van je gedachtes en welke invloed je daar zelf op hebt. 

Er zijn natuurlijk nu nog steeds momenten dat ik niet meer in die momenten geloof, of dat ik tijdelijk niet de kracht heb om ze waar te maken, maar ik weet in elk geval dat ze er zijn (geweest) en dat motiveert me enorm. Daarom wil ik ze zo graag met jullie delen en ik hoop dat jullie dat ook willen. ;)

Xx. Dorea

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!