×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMy Love [Part 3] It's Official

My Love [Part 3] "It's Official"


Ik kon het gewoon nog steeds niet geloven dat hij me ook leuk vond en op een tweede date wou gaan, kijken waar het heen gaat. Het moment dat hij vertelde dat hij nog een keer wou afspreken stond ik echt te dansen van geluk. Want ja, ik vond hem al echt onwijs leuk.

De 3 weken konden voor mijn gevoel echt wel wat sneller voorbij gaan. We praten zoals vanaf het begin echt elke dag de hele dag door. We begonnen elkaar zelfs al te missen, want wouden elkaar gewoon graag weer een keer zien. De lange afstand die tussen ons zit maakt niet niet makkelijker. Een avondje afspreken of een paar uurtje zit er niet in als je 250 kilometer uit elkaar woont. Dus dat betekende dat er niks anders op zat dan die 3 weken afwachten.

Eindelijk was het zover, de dag was aangebroken. Dit keer kwam hij meer naar mij toe in plaats van ik richting hem. We zijn naar Emmen gegaan en naar de nieuwe adventure zoo Wildlands geweest. Hier hebben we leuk de middag rondgelopen, de dieren en het park bekeken en savonds lekker samen gegeten. We hadden het zo onwijs naar ons zin dat we van een dagje een weekendje hebben gemaakt. Nog een dagje leuk samen dingen doen, de stad in, samen koken en eten. Beide merkte we ook dit weekend dat we veel meer dingen leuk vinden om samen te doen, zoals te koken. En dat ook onze muzieksmaak best veel overeenkomt.

Het gevoel bij beide was sterk, en we wouden beide graag zien waar dit allemaal heen gaat. Want ja als je elkaar al mist na elkaar nog maar een keer te hebben gezien, alleen maar door het 2 maanden lang praten. Dan heb je toch naar mijn idee iets speciaals. Voor onszelf vonden we dit weekend een mooi begin van onze relatie. Het weekend erna spraken we weer af, en hadden we weer een onwijs leuk weekend samen. Het gevoel werd alleen maar sterker, en zovaak als we konden bleven we afspreken. Want dit is echt het begin van iets speciaals!

Het blijft bizar hoe sterk een gevoel kan zijn voor iemand terwijl je iemand nog maar 1x hebt gezien en verder alleen maar via whatsapp en skype spreekt. Ik had zelf nooit gedacht dat dit mij zou overkomen. Het gevoel hebben dat je iemand veel langer kent dan echt zo is, en iemand zo'n speciaal gevoel geven en zo'n speciaal gevoel krijgen van iemand. Direct had ik het gevoel ik wil weten wat dit is, want ik was op dat moment echt het meest gelukkig als ik in mijn leven ben geweest.