×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMy Love [Part 2] 'The first date'

My Love [Part 2] 'The first date'


Wat was ik onwijs nerveus zeg! Ik sprak je al ruim een maand elke dag de hele dag door, en we hadden het over van alles en nog wat en konden altijd wel blijven praten. Maar je in het echt eens zien en wat samendoen is toch even een ander verhaal. Door het Appen begon ik je namelijk al onwijs leuk te vinden. Ik had niet gedacht dat ik zo snel na het eindigen van mijn vorige relatie gevoelens kon krijgen voor iemand anders, zeker iemand die ik nog nooit had gezien.

Onze eerste date was vrij simpel, glow in the dark midgetgolven en picknicken op het strand. We hadden ergens in het westen van het land afgesproken, want hier woon jij ook. De locatie bepalen was nog wel een leuke, gezien we 250 kilometer uit elkaar wonen.

We hadden afgesproken op de parkeerplaats van het glow in the dark midgetgolf centrum. Ik was er iets eerder dan dat jij er was, daar stond ik dan op de parkeerplaats, met zwetende handjes te wachten tot jij er ook was. Ik wist wat voor auto je had, dus ik hield de inrit al goed in de gaten. En toen zag ik ineens een auto wat jij wel eens kon zijn de parkeerplaats oprijden. Mijn hart ging te keer in mijn keel, ik werd er echt alleen nog maar zenuwachtiger door. Maar ik kan nog steeds niet vergeten wat ik dacht toen je uit de auto stapte en mij gedag zei. “Wauw, wat ziet hij er leuk uit”.

De date was erg leuk, en we hadden het beide naar ons zin. Toen we afscheid van elkaar namen gaven we elkaar een hele dikke knuffel. Zo’n dikke knuffel had ik echt nog nooit gehad, ik verloor mijn evenwicht gewoon helemaal. Het voelde zo onwijs goed en vertrouwd, alsof het ‘ment to be’ was. Dat maakte me gelijk ook bang, omdat ik door had dat ik echt verliefd was geworden op hem. ‘Wat nou als hij mij niet leuk vindt’.

Met een tevreden maar toch ook onwijs onzeker gevoel zat ik in de auto naar huis. Halverwege mijn reis, toen hij alweer thuis was Appte ik hem weer even, ik kon het niet laten en wou echt heel graag weten wat hij ervan vond. Hij vertelde dat hij het erg leuk vond, en ook wel op een tweede date wou gaan. We bleven erna weer appen zoals er ervoor ook deden, en het werd alleen maar gezelliger. De dag erna bleven we zo praten over een tweede date dat we een datum hadden geprikt. Ik had het zo onwijs druk met werk, dat we wel 3 weken moesten wachten, maar dat vonden we het beide wel waard.