×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zeeën van tijd

Zeeën van tijd


De verrassing van de dag, misschien wel van het jaar, lag in de speelkamer: mijn vader deed de deur zachtjes open en daar lag ... een rubberboot! Ik was overdonderd dat mijn broer, zus en ik hem 'zomaar' kregen. Er was plaats voor tweeënhalf persoon in de wit met blauw en rode boot. De woensdagmiddagen in de boot leken eindeloos. Met biscuitjes en een fles limonade gingen we aan boord en peddelden naar de brug van de spoorwegovergang. Daar dobberden we en verkneukelden ons op het moment dat de trein over het spoor boven ons zou razen. Een weergaloos gevoel.Aan het betonnen plafond hingen miniatuur stalactieten. Pas jaren later, in de grotten van Han, leerde ik ze van naam kennen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties