Cover notebooks

Cover notebooks


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik al eerder schreef ben ik verzot op notitieboekjes. Ik gebruik ze voor school (ik ben leerkracht), voor mijn bullet journal, verhuis, naaiprojecten...

Op Pinterest ben ik vaak op zoek naar covers voor mijn notitieboekjes, daar vond ik een travelers notebook (http://www.plutomeisje.be/2015/11/the-2016-agenda-making-the-cover/).  Ik was meteen verliefd en wou zo snel mogelijk aan de slag. Ik had nog een stuk kurkleer liggen en vond dit ideaal als cover. Dezelfde avond ging ik op zoek naar elastiek en bij Veritas hadden ze wat ik zochten: zilver glitter elastiek. 

Het "Plutomeisje" gebruikt deze afmetingen: 370mm x 235mm. Ik heb 470 mm gebruikt voor de breedte omdat ik graag nog een flapje had aan de achterkant. Ik kan er drie notitieboekjes in opbergen. 

Dit is het resultaat. 

Wat vinden jullie ervan?

Liefs

AlineBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is heel leuk en mooi gemaakt!
| 07:37 |
Dat heb je mooi gemaakt zeg
| 11:01 |
Dank je wel
| 21:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen