×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Een uitleg over de 'echte' ik

Een uitleg over de 'echte' ik


Hey lieve, mooie , volgers/ lezers/ bezoekers,

Wanneer je mijn introductiepagina hebt gelezen of mijn blogs lezen, weten jullie wel ongeveer wie ik ben. In mijn introductiepagina staat dat ik 17 jaar oud ben, en toch schrijf ik over nogal diepe onderwerpen. Misschien voor de volwassen apart om zulke blogs te lezen. want ja... een meisje van 17... hmm.. misschien minder  interessant. 

Ik geef jullie even een kleine kijk in mijn verleden. 

Mijn ouders zijn ongeveer zo'n 10 jaar geleden gescheiden. vroeger was ik een meisje die niet zoveel zei , maar wel van alles hoorde en ook heel veel onthield. Nadat mijn vader ons verliet gingen mijn moeder, mijn grote broer die 2,5 jaar ouder is dan ik, en mijn kleine broertje die 5 jaar jonger is dan ik verhuizen naar het grote Zwolle. Mijn moeder werkte veel, en ik was een erg zorgzaam meisje. Het betekende voor mij dat ik moest gaan zorgen voor mijn broers en mijn moeder. Want ja mijn moeder wil niet thuis komen wanneer er een grote afwas staat. Ik was toen een jaar of 10 en ik voelde mij verantwoordelijk voor mijn familie. Ik deed veel in het huis en zorgde voor die lieve mensen. Ik heb zelfs mijn broertje leren fietsen omdat mama daar geen tijd voor had. Mijn moeder is een geweldige vrouw waar ik veel respect voor heb! 

Nu ik als meisje van 17 druk is met haar school voel ik me al erg volwassen. Ik heb zoveel jaar gezorgd voor een hoop mensen! En zeggen ze altijd tegen mij: Am! hoe oud was je ook alweer? je bent nog kind he! maar zo voelt niet hoor! De verantwoordelijkheid die ik toen mee droeg is er nu nog. Het is een hele klus! 

Ik voel me geen 17, meer een volwassene die zielsveel van haar familie houdt! 

Vandaar dat de blogs die online staan en komen misschien nogal gevoelig en diep gaan, maar ik zal wel weten waar ik over aan het schrijven ben! 

Liefss
frieke
je laat duidelijk merken dat je op 17 best al volwassen kan zijn, knap gedaan
22-04-2017 22:56
22-04-2017 22:56 • Reageer
Annet de JoJo
Een weldenkende volwassen iemand zal niet denken dat je als 17 jarige minder boeiend zal schrijven, naar mijn idee. Ee kunnen altijd van elkaar leren jong of oud, zoals ik, ahum, houd wel van een mening of ervaring van een jong persoon, houd me bij de tijd toch. Succes met bloggen.
22-04-2017 17:57
22-04-2017 17:57 • 1 reactie • Reageer
amberscheringa
Daar heb je ook gelijk in! Maar om te voorkomen dat er scheve gezichten ontstaan.. dankje !
22-04-2017 18:04
22-04-2017 18:04 • Reageer