×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Blijven dromen over een mooiere wereld

Blijven dromen over een mooiere wereld


Ik zal altijd nadenken over een wereld zonder geweld.
Ik deed dit door stukjes te schrijven of het te tekenen op mijn wijze verteld.
En dit keer doe ik het met een klein gedicht ,omdat het mijn angsten iets verlicht.
Er is zoveel ellende wat je vandaag de dag ziet ,heel ver weg maar soms ook heel dichtbij.
Verdraagzaamheid en vriendelijkheid is dat er niet meer bij?
Mensen zijn vaak zo hard en haatdragend en vele niets meer van elkaar.
Internet lijkt voor sommige een manier om innerlijke boosheid te uiten.
Maar op die wijze zal diegene altijd op tegenstand stuiten.
Praten lijkt vaak niet meer normaal.
Wat je soms leest is zo banaal.
Mensen schelden tieren er op los, en zeg je daar iets van dan ben je goed de klos.
Ieder mens wil toch ook het beste voor eigen familie en vrienden.
Waarom dan geen begrip voor iemand buiten eigen kring kunnen vinden.
Ik wordt er steeds meer en meer verdrietig door , de hardheid en zakelijkheid is wat mij steeds meer stoort.
Ik vind het jammer dat het vaak ook nog als normaal gedrag wordt gezien.
Ben ik misschien te zacht een onrealistisch persoon misschien?

Karin Lammertse

De tekeningen heb ik zelf gemaakt en de header die heb ik van mijn  pagina op facebook: We believe in Worldpeace  

De link heb ik hieronder geplaatst

https://www.facebook.com/events/852250088147225/ 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Minnie92
Oh nee hoor, het is niet onrealistisch om in vrede te willen in de wereld. Wat mensen nog niet begrijpen is dat vrede in jezelf begint, ondanks verschillen, in vrede samenleven. Eerder insluiten, dan uitsluiten, harmonie vinden en begrijpen/accepteren dat er verschillen zijn.  Een ander behandelen zoals je zelf graag behandelt wilt worden.  Van daar uit een wereld maken. Net als Gandhi, nee zeggen tegen geweld. Oorlog lost niets op, geeft nog meer ellende. Mijn vader had wo2 meegemaakt en hier ook in gevochten en wist dat het alleen ellendig was, veel blijer was hij met vrede, maar hij zag ook dat de mens hardleers is.
21-05-2018 17:19
21-05-2018 17:19
Ingeborgenzwerm
Wat heb je dat mooi omschreven, ben het helemaal met je eens...
20-05-2018 06:59
20-05-2018 06:59
Catrine-DeMew
Veel mensen zijn niet asrdig voor eigen familie en internet zirgt voor veel aardige mensen
19-05-2018 21:22
19-05-2018 21:22
Schorelaar
Ik blijf er ook van dromen, dat heb je mooi verwoord 
19-05-2018 20:04
19-05-2018 20:04