Dit ben ik

Dit ben ik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier gaan we dan, mijn eerste blog. Heb eventjes moeten nadenken waarover ik het wou hebben in "the first blog"  en dacht ik kan mezelf eens uitgebreid voorstellen om kennis te maken. 

Zoals jullie mischien al weten heet ik Ana. Van herkomst half portugees en half kaapverdisch. Wel ben ik in Belgie geboren. Geboren in 91 dus 26jaartjes geworden. Ik ben opgegroeid met 2zussen en 2broers, lekker gezellig en irritant met momenten=p. Na 15jaar is er een zusje bijgekomen. 

 Ik ben nu 2 maandjes mama van mijn klein jongetje,Odin. Odin naar het oppergod genoemd. 4.5jaar samen met een geweldige papa en een man met veel gevoel voor humor(heel belangerijk)😃

 Ik hou me graag bezig met tuinieren, tekenen, schrijven, organiseren en kinderen. als kind was ik een danseres,dit was/is mijn passie. ik ben van plan om gitaar te leren spelen, ik heb wel al een gitaar en online lessen, moet er alleen nog echt aan beginnen=) 

In het algemeen kan ik wel zeggen dat ik een fair share al heb meegemaakt in mijn leven, dingen die mijn leven ook hebben gekenmerkt en onderwerpen die moeilijk te bespreken zijn maar die ik zeker zal aangaan.

Mochten jullie nog vragen hebben,stel ze gerust en ik zal mijn best doen om ze te antwoorden. Ook suggesties/onderwerpen waar ik over zou kunnen schrijven... 

It was nice meeting you,

 xxx A

you were born an original. Don't die a copy.

john mason


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk gezellig welkom wat teken jij graag ? Groetjes an creatief
| 18:43 |
Welkom bij Yoors en veel schrijfplezier! :)
Neem je ook een kijkje bij mij?: bit.ly/2s6UZfk
| 23:31 |
Welkom op yoors! Leuke introductieblog, ik ben ook nieuw op yoors :)
| 23:06 |
Welkom hier op yoors
| 22:16 |
hele leuke introductieblog!
| 17:13 |
Hi, welkom. Ik ga je volgen.
Fijn om ons mee te nemen in jouw introductie! En een kijkje te nemen in jouw leven.
| 06:43 |
Leuk dat je je zo extra introduceert :-)
En die gitaar, gewoon inplannen!
| 23:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen