Bliksemschicht bij mij thuis en Max Verstappen

Bliksemschicht bij mij thuis en Max Verstappen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik was eerst op het Zandvoort circuit! Daar zag ik mijn grote held Max Verstappen! We gingen samen rondrijden op het circuit met heel mooi weer!

Op een gegeven moment gingen we naar huis in zijn auto! Toen we net thuis waren bij mijn ouders, konden we niet de voordeur openen en de achterdeur ook niet!

Het weer sloeg om! Het ging echt tekeer in onweer en bliksem! Wij stonden op dat moment precies onder de monumentale eikenboom!

Max belde 112 en ook Gertjan en die kwam ons ophalen! Toen was ik wakker in het ziekenhuis in Hoogeveen en alles was niet helemaal in orde, want ik kreeg een operatie aan mijn lichaam en Max pakte mijn hand en was in de buurt!

Vervolgens werd ik door mijn ex en Gertjan in de ambulance met Max naar mijn huis gebracht! Ik sliep met hem de nacht door! Toen werd ik de volgende ochtend wakker en voelde ik mij verlamd maar goed genoeg!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

1.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
is dat egt
| 20:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen