Angststoornis D1

Angststoornis D1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn angststoornis DEEL 1


Wat houdt een angststoornis in ?  Veel mensen hebben geen idee wat het is.

Voor mij was het ook enorm moeilijk uit te leggen tegen vrienden en familie.. tot de dag dat ik totaal niet meer buiten durfde komen..

Leuk is anders.. ik weet nog toen ik naar verre vrienden en kennissen kon gaan , zonder probleem het openbaar vervoer nemen .. Lange wandelingen gaan doen .. Op een kerstmarkt of in een pretpark ronddwalen .. ergens iets gaan drinken in het weekend of bij goed weer..  MOEILIJK! 

Een angststoornis is iets wat je al heel je leven had of plotseling door een trauma of opgestapelde problemen kunt krijgen.  Ik kreeg dit door mijn problemen op te stapelen .. ik praatte er met bijna niemand over en kropte dat allemaal op , tot het laatste probleempje .. Mijn emmer was overgelopen en ik kreeg een paniekaanval..  Ik werd naar het hospital gebracht..

Ik voelde alsof ik een ernstige ziekte had met deze symptonen 

- Misselijk , duizelig , niet helder kunnen kijken ,  licht & soms zwaar in het hoofd , snelle hartslag , ..  NOEM MAAR OP  ! 

Het minder leuke aan een angststoornis is dat je ermee moet leren leven zodat je het kan beheersen ..  Makkelijker gezegd dan gedaan toch ? .. Ik zit er al bijna 2 jaar mee , het gaat meestal goed.  Met ups en downs..  niemand verdient dit.

Dit was mijn eerste blog , ik hoop dat jullie er al wat aan gehad hebben.   Ik wil graag deel 2 maken .. maar dan wil ik zeker weten dat ik wat lezertjes heb. Misschien mensen die ook een angststoornis hebben die hun eigen verhaal kunnen doen via bericht of via de reactie's ..   


AND REMEMBER..   DONT LET FEAR CONTROL YOUR LIFE !Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dapper dat je het hebt gedeeld.
| 13:23 |
dankjewel om het te lezen !
| 13:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen