×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDonkere wolken aan de lucht

Donkere wolken aan de lucht


Vaak ben ik van die teksten, die je aan het nadenken zet. Vaak ben ik van die teksten die dingen positief proberen te bekijken. Maar moet eerlijk toe geven, dat het op dit moment helemaal niet zo goed met mij gaat. Momenteel zit ik in een dipje. Ik neem alles heel zwaar op dit moment. Daar komt bij dat ik mijn toekomst onzeker vind. Ze zijn voor mij op zoek naar werk, maar dat duurt lang. Wil eingelijk ook wel studeren of zo alleen weet ik niet of dat mag met een Wajong. Regels zijn veranderd en dat onderwerp vermeiden ze meestal. Op dit moment is geld een groot probleem door dat er iets fout gegaan is, bij mijn man zijn zorgverzekering. Alles bij elkaar zorgt er voor dat het niet zo goed gaat bij mij, ik kan zelfs nog meer dingen op noemen.  Zoals ik ook erg onzeker ben over de berichten die ik hier poost.Maar ben gelukkig nog niet depresief want kan nog genieten van de kids of van uitjes. Ook al is het wel minder dan eerst. Ik blijf positief en denk dat het allemaal alleen tijd nodig. Het ie gewoon een beetje teveel allemaal. Daarom zal er best een dag kunnen zijn dat ik niets plaatst. En zal jullie Af en toe een bericht plaatsen over hoe het met mij gaat. Alle wolken zijn donker ipv  wit. Maar ik ga winnen van de wolken, ik laat de zon weer schijnen. En dat gaat niet vanzelf, we gaan er voor vechten.

Gr anita

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!