×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Een blog over mij zelf


Deze keer een andere blog, een blog over mijn leven. Dit is zeldzaam, het liefst schrijf ik niet over mij zelf. Zoals jullie weten ben ik apentrots op mijn gezin. Post regelmatig foto s en krijg veel liefde van hun. Mijn blogs gaan vaak over dingen waar ik mij mee bezig houd of wat ik mensen graag mee geef in het leven. Ook zijn belangrijke mensen in mijn leven een inspiratie bron. Ik zit al een poosje op yoors en dat  is voor mij ook een echte uitlaat klep. En ben dankbaar dat mensen het lezen en te lezen dat ze echt wat aan mijn bericht hebben. Beteken graag wat voor de medemens, ook al ben ik niet perfect dat weet ik. Mijn leven ging niet altijd over rozen,  maar spartel altijd weer overeind. Ook durf ik jullie eindelijk te vertellen dat ik een beperking heb. Voor mij betekend deze beperking dat ik vaak goed weet hoe het moet, de handigheid ontbreekt. Tot iets voor mij routine is. Hier praat ik niet graag over toch heb ik het geaccepteerd . Ook heb ik ooit een ongelukje gehad, waar door nu mijn linker pols vaak pijn doet, geen zware gewichten kan dragen etc. Tuurlijk baal ik hier van, maar heb eindelijk geaccepteerd wie ik ben.  ik ben ik en uniek op mijn eigen manier.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts