goede voornemens? Voor het nieuwe jaar

goede voornemens? Voor het nieuwe jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het jaar 2018 is al bijna een week oud. De tijd is voor bij gevlogen, ook al zitten we aan het begin van het jaar, het is zo weer afgelopen. Elk jaar beginnen we met goede voornemens maar waarom? Er is gebleken dat er maar een klein groepje mensen is die de goedevoornemens na kan komen. Ook ik heb elk jaar een lijst met goede voornemens. Heel eerlijk, bij mij lukken er altijd maar een of twee. Maar ik leg het naast me neer. Ik ben van mening dat mensen goede voornemens hebben om doelen te stellen. Om zich zelf een uitdaging mee te geven voor het nieuwe jaar. De meeste mensen willen niet stil staan, maar willen zich blijven ontwikkelen etc. Het is zeker niet verkeerd. Maar on bv zoveel voornemens mee te nemen na het nieuwe jaar. Vraag je dan niet teveel van je zelf? Is een paar voornemens niet genoeg? Ik ben er van overtuigd wanneer je bv een goed voornemen hebt. De kans van slagen groter is. Bovendien mogen we ook trots zijn op wat we doen en wat we al hebben.  We zijn tenslotte ook gewoon mens. Hier bij wens ik iedereen veel gezondheid, geluk en liefde voor dit jaar.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik maak alleen goede voornemens die ik ook echt waar kan maken zoals abbo op sportschool opzeggen veel beter voor mijn portemonnee ik sponsor ze nu
| 14:55 |
als je iets wil veranderen, kan dat iedere dag, dat hoeft niet perse in het nieuwe jaar, vind ik altijd.
| 16:23 |
Ik maak niet te veel voornemens en beloftes. Ik ken mezelf .... ;-)
| 08:29 |
Ik ben het met je eens! Voor jou ook nog een fantastisch nieuw jaar gewenst!
| 18:09 |
Dank je wel.
| 00:56 |
Ik probeer nog steeds succes te krijgen qua goede voornemens, helaas lukt dat nooit XD
| 13:56 |
Dan ben je vast niet de enige. Bij mij is het ook totaal geen succes verhaal. Als er een van de tien lukt is het knap. En ik denk dat veel meer mensen dit hebben
| 00:55 |
ja klopt! ik hoop al jaren om af te vallen maar het snoep en eten blijft te lekker
| 01:07 |
Zoals het plaatje dat hier gisteren ergens voorbij kwam over voornemens:
'ik herbruik die van vorig jaar'
;-)
| 09:45 |
Die is ook goed, elk jaar de voornemens weer mee nemen. Dan komen ze vast een keer uit.
| 00:54 |
Moge je wensen voor 2018 werkelijkheid worden.
| 06:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen