Help! Ik ben een warhoofd

Help! Ik ben een warhoofd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd ben ik echt een war hoofd. Ik vergeet afspraken, terwijl dat niets voor mij is. Ik onthoud dat meestal zonder op te schrijven. Tegenwoordig echt niet. Ik heb altijd mijn zegje klaar maar tegenwoordig is het anders. Niet  dat ik mij erge zorgen maak. Maar als ik naar mij zelf kijk, ben ik gewoon een nieuwe uitdaging nodig. Moeten mijn hersenen gewoon een uitdaging aan gaan. Want alles betreft de kids en het huishouden gaat gewoon al vanzelf.  Iemand tips hier over? Aangezien ik Wajong heb zijn ze al met mij op zoek naar werk. Maar daar zit ook niet echt schot in. Ik wil echt weer iets doen, wordt er gek van elke dag het zelfde. Af en toe geef ik me zelf in mijn hoofd ook al vakantie. Zo vandaag even rustig aan en puzelen etc maar het leven draait gewoon door. En geld om echt op vakantie te gaan hebben we nu eventjes niet. 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bij mij ook zo, vergeet veel de laatste tijd. Net zoals bij jou huishouden en kids wel alles in orde en heb wel een job. Succes voor jou met de verdere zoektocht naar een job.
| 01:29 |
Fijn om te horen dat ik niet dr enige ben
| 23:23 |
Zeker niet :-)
| 01:36 |
Mijn dochter gaat ook begeleid worden naar werk. Daar gaan ze zeker een half jaar voor uittrekken. Ondertussen is ze in ieder geval met vrijwilligers werk begonnen. Komt ze er tenminste uit en doet ze ook nog wat nuttigs.
| 00:54 |
Daar heb ik ook al over nagedacht maar weet echt niet wat ik leuk zal vinden. Inderdaad gaat vooral over het nuttig zijn
| 23:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen