×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Je bent er niet voor mij.

Je bent er niet voor mij.


Houden van? Ik houd van hem met heel mijn hart en ziel. Zal ik alles voor hem doen? Ik zal zelfs door het vuur gaan voor hem. Maar doet hij het zelfde? Is hij er ook voor mij? Waar eerder de kamer gevuld was van liefde, geen enkel sprankje twijfel. De twijfel is gekomen, de ruimte is vervangen door een lichaam. Een lichaam, dat aangeeft dat je er bent.Maar je geest is er niet, die is afwezig al een langere tijd. Waar zijn geest is, weet ik niet maar niet hier. Zijn veel betekende, verlangende blik is vervangen door een lege blik. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel is van heel hoog, na enorm laag gegaan. De gesprekken hebben weinig in houd meer. De woorden ik hou van jou, zijn nog woorden maar hebben geen betekenis. Ik doe alles voor zijn aandacht, maar hij ziet het niet en stoot zich af. De warmte is vervangen door kilte. Je bent er niet voor mij. Kon ik maar terug in de tijd?


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties