Update: vinger

Update: vinger


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo mensen, ik heb jullie verteld dat ik een ongelukje heb gehad en daardoor de bovenkant van mijn ring vinger heb gebroken. Deel  graag het laatste nieuws. Maandag ben ik weer naar het ziekenhuis geweest, lang gewacht terwijl ze zo klaar waren. Had me zelf al vanalles in mijn hoofd gehaald, wat ik wou gaan zeggen. Maar toen ik aan de beurd was, niks van dit. Ik schrok eerder van wat de pedagoog mij zei. Hij vertelde me dat niet alleen een botje gebroken was, maar dat er ook een scheurtje zat in de pees. Hier had ik niets van begrepen en was terleurgesteld, maar ja het is niet anders. In mijn geval houd het in, dat ik de spalk nog 5 weken om moet en zo min mogelijk af moet doen. Bij douchen hadden ze dat liever ook niet. Waarschijnlijk wordt het na die periode therapie. Dus het wordt een lange geschiedenis, stiekem ben ik zelf bang dat het misschien niet meer goed gaat komen. Net als bij mijn linker pols, toch blijf ik hopen van wel.Voorlopig moet ik het met medicatie doen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bedankt voor jullie lieve reacties, doet mij goed. Ik blijf hopen en kijken wat de toekomst mij brengt. Eerst maar precies doen wat mij is opgedragen. En idd goed idee stressbal maar mag nu nog niet.
| 01:02 |
Veel beterschap, houd vertrouwen!
| 22:28 |
Heel veel beterschap!
| 08:29 |
Dank je
| 01:00 |
Komt allemaal goed, wat therapie en misschien oefenen met een stressballetje.
Succes en beterschap.
| 10:20 |
Ik hoop het ook. We zullen het zien. En Dankje wel.
| 22:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen