×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Update: vinger

Update: vinger


Hallo mensen, ik heb jullie verteld dat ik een ongelukje heb gehad en daardoor de bovenkant van mijn ring vinger heb gebroken. Deel  graag het laatste nieuws. Maandag ben ik weer naar het ziekenhuis geweest, lang gewacht terwijl ze zo klaar waren. Had me zelf al vanalles in mijn hoofd gehaald, wat ik wou gaan zeggen. Maar toen ik aan de beurd was, niks van dit. Ik schrok eerder van wat de pedagoog mij zei. Hij vertelde me dat niet alleen een botje gebroken was, maar dat er ook een scheurtje zat in de pees. Hier had ik niets van begrepen en was terleurgesteld, maar ja het is niet anders. In mijn geval houd het in, dat ik de spalk nog 5 weken om moet en zo min mogelijk af moet doen. Bij douchen hadden ze dat liever ook niet. Waarschijnlijk wordt het na die periode therapie. Dus het wordt een lange geschiedenis, stiekem ben ik zelf bang dat het misschien niet meer goed gaat komen. Net als bij mijn linker pols, toch blijf ik hopen van wel.Voorlopig moet ik het met medicatie doen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties