2 nieuwe projecten

2 nieuwe projecten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ben net begonnen met een pimp project. Dit kastje ga ik helemaal opnieuw bekleden en mooi maken. Kijken jullie mee met het verloop? Zaterdag lekker weekje weg en mooi de tijd om dit te gaan doen. Daarna is er een groter project die gaat starten ga namelijk een ladenkastje maken (van karton) voor me kleur spullen. Ben lekker van de straat zullen we maar denken. Nu hopen op mooi weer volgende week kan ik het lekker buiten doen! Veel plezier met volgen :)

Dit kastje ga ik pimpen daarna gaat het dienen als make up kastje en als ik nog wat plek over heb ook me haarspullen erbij. Past het niet zal er een 3e project volgen hihihi

Dit zal een dubbele kastje worden voor me kleur spullen. Ga dit helemaal van karton maken en daarna mooi bekleden met een stof of mooi papier. Eerst pimp project daarna deze.. Dit is een eigen ontwerp wat ik gemaakt heb en mag gebruikt worden voor eigen doeleindes. Zou het wel leuk vinden als jullie het even zeggen als je gaat gebruiken dit ontwerp en graag als klaar is een foto :) Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat wil ik wel zien hoe je dat allemaal doet
| 18:48 |
Komt zo 1e blog aan heb net 1 laatje af :) even alles goed bewerken dat mooie foto's zijn :)
| 19:53 |
Als het straks klaar is kom ik kijken
| 20:02 |
hij staat online inmiddels :)
| 21:22 |
Een mooi project hoor ik vind het leuk
| 16:16 |
Is voor mij 1e keer dat ik ga "pimpen" dus even kijken of het gaat lukken :)
| 16:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen