Auww, bah BAAL

Auww, bah BAAL


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja en toen ging het even niet zoals ik het had gewild. Paar weken geleden gevallen en daarbij 4 ribben gebroken en flink wat gekneusd ook nog. Slapen kan ik alleen op me rug nu en ben zo niet een rugslaper :( Maar goed zal moeten (nou ja kan niet anders laat ik het zo zeggen) 

Van de week ook naar de podoloog (voetenarts zeg maar in makkelijke taal) en ook daar te horen gekregen wat ik jaren geleden ook al had gehoord maar de arts zei toen max half jaar dan ben je volledig bed gebonden of rolstoel omdat je verlamd raakt. We zijn inmiddels 10 jaar verder en loop gelukking nog wel kleine stukjes maar wordt wel steeds moeilijker moet ik eerlijk zeggen. De podoloog deed wat onderzoeken waaronder met een klein prikkertjes op verschillende plekken op je voeten prikken en jij moet dan met je ogen dicht aangeven of je het voelt of niet. Links waren het een paar plekjes die ik niet voelde, maar het gros wel gelukkig. Rechts heel ander verhaal daar voelde ik dus bijna niets... en rechts is mijn slechte kant en dat ik het niet voel verklaard ook een hoop wat betreft het vallen. Dus was wel even schrikken. Nu moet ik verschillende keren per jaar naar de podoloog toe en ook naar pedicure. 

Mensen met suikerziekte hebben meer kans op wondjes die niet dicht willen groeien en daarom word er 1x per jaar een oogfoto gemaakt en krijg je een voeten onderzoek. Bij mijn vorige huisarts is dit allemaal nooit gedaan en ben pasgeleden naar dezelfde arts als me man gegaan na een ruzie met me vorige huisarts. Ben in korte periode helemaal door de molen geweest en komen nog meer onderzoeken aan.

Maar goed probeer wel af en toe te hobbien en heb nu vandaag een strik gemaakt die ik al heel lang wou maken voor in me haar. De kleuren zijn niet gematcht omdat dit een proefje was. Vind hem echt heel goed gelukt. 

Zal morgen of zo een uitleg MET foto's plaatsen dat je ook kan maken als je leuk vind!


Tot snel weer en bedankt voor het lezen :)

Leuke strik al zeg ik het zelf dit is nog wel een proefje hoor ;) 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel beterschap!
Leuk gedaan die strik
| 12:00 |
Dank je wel ga straks een beschrijving posten incl foto's :)
| 13:10 |
Oh zeg niet leuk :( Veel sterkte met alles!
| 10:04 |
Dank je wel :)
| 13:10 |
Van harte beterschap gewenst!
| 04:21 |
Dank u wel :)
| 13:12 |
Wat heftig zeg!
ik wens je heel veel sterkte en beterschap en ik hoop dat je nog heel wat jaartjes uit die rolstoel blijft!
| 04:14 |
Ja hoop ik ook buiten zit ik er al wel al in maar hoop toch die kleine stukjes in huis te kunnen blijven lopen!
| 13:13 |
dat hoop ik ook voor je. ik loop ook kleine stukjes met krukken en in mijn eigen huis probeer ik zonder zolang mijn vriend thuis is want hier kan ik me wel overal vast houden en buitenshuis rolstoelgebonden. ik heb acnes (zenuwziekte) en dystrofie dus ik weet hoe het is
| 13:24 |
Bij mij is door nalatigheid van arts de zenuw in me rug op hoogte L4-L5 en L5-S1 voor 95% door 10 jaar geleden werd gezegd half jaar max en kan je alleen nog maar liggen of in de rolstoel maar rolstoel doet ook veel pijn omdat zitten de druk verhoogd helaas. Heel veel sterkte ook voor jou!
| 15:05 |
jezus zeg wat heftig. bij mij ist veroorzaakt tijdens operaties aan mijn buik. zowel de acnes als dystrofie
| 15:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen