En toen ging het even wat minder

En toen ging het even wat minder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zat er al een tijdje aan te komen maar baal er toch altijd van. Zoals mensen weten heb ik een behoorlijke geschiedenis van gezondheidsproblemen en klachten. Helaas heb ik paar jaar geleden (13 jaar geleden nu) te horen gekregen dat ik binnen korte tijd (toen werd er gezegd 6 maanden max) dat ik volledig verlamd zal zijn, nu zijn we gelukkig jaren verder en kan nog steeds kleine stukjes lopen maar merk wel dat het steeds moeilijker word. Val steeds vaker waar ik me dan weer flink bij bezweer. Zo 5 weken terug me ribben gebroken (4) en gekneusd en van de week weer gevallen en me enkelbanden gescheurd. De pijn is ook erger aan het worden en ondanks dat ik ruim 7 jaar op dezelfde dosering gezeten heb van de pijnstillers ben ik toch bang dat ik snel meer moet gaan nemen wat ik dus zelf absoluut niet wil.

Een vriendin en tevens lotgenoot wees me vandaag op iets waar ik heel serieus over na aan het denken ben gegaan en heb via me huisarts verwijzing gevraagd. Ik hoop echt dat hun mij verder kunnen helpen en me zonder dat de pijnstillers omhoog zouden moeten gaan toch minder pijn kunnen geven (andere behandel methodes zoals een ketamine infuus of een inwendige neurostimulator of misschien is er nog wel iets heel anders wat bij mij zou kunnen helpen) dus nu wordt het wachten of mijn huisarts (die ik sinds kort heb na mega ruzie en manipulatie bij me andere huisarts (die wou mij 1000€ per maand aan hem contant!! laten betalen en toen ik dat weigerde zei hij dat ik nooit mee werk en dat hij het vertrouwen in mij kwijt was.... uhmm hij in mij? me eigen man mocht niet eens meekomen omdat hij niets met hem te maken had.... nou dus wel hij is me man... maar goed heb nu dezelfde huisarts als me man en echt ze zijn daar zo goed zowel meneer, als mevrouw als de huisarts in opleiding zijn echt geweldig gewoon en ben blij dat ik nu wel wordt gehoord en wordt geholpen! Nu dus afwachten of hij (heb dan nu met meneer besproken) accoord gaat wat ik wel hoop!

Ben nu volop bezig met cadeau voor 50 jarig huwelijk wat nu door het gepieker langzamer gaat als ik had gehoopt maar zal wel op tijd klaar zijn gelukkig.

Daarna weer leuk nieuw project klaarstaan :) Me eigen kastje maken/pimpen voor me kleurspullen.

Jullie zien snel foto's van voor en na :) maar eerst me huwelijkcadeau afmaken!

Tot snel weer lieve mensen tot een volgende (hoop wat poseritieve) blog!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
veel beterschap op gebied van gezondheid
| 11:50 |
Dank je wel
| 14:50 |
Veel sterkte met de gezondheid, hoop dat de arts iets voor je wil en kan betekenen.
| 23:32 |
Dank je wel
| 13:16 |
Spannende tijden. Succes met je herstel, en ik duim dat je er zo goed mogelijk doorheen komt!
| 21:26 |
Dank je wel kan het goed gebruiken nu :(
| 23:30 |
klinkt niet goed,ik hoop dat het goed komt voor je! Beterschsp
| 21:18 |
Hoop het ook zal spannend gaan worden
| 23:31 |
wow rustig aan als het weer wat even moeilijk gaat
goed dat je nu een betere arts hebt, je moet soms goed zoeken
veel beterschap
| 21:13 |
Dank je wel hoop dat het snel toch wat beter gaat want maakt je helaas wel depressief terwijl je dat eigenlijk niet bent
| 21:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen