Huwelijkscadeau part 2

Huwelijkscadeau part 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al weer even geleden maar komt door me gezondheid. Nu weer wat foto's van me project voor huwelijk eind van deze maand. Ben best blij al hoe het eruit ziet maar zie wel veel schoonheidsfoutjes en dat maakt me dan weer erg onzeker of de mensen het wel leuk gaan vinden. Heb de kant van me mijn zijn familie waar huwelijk is pas 2 keer gezien en wil wel goed voor de dag komen ben erg onzeker op dat gebied :( maar heb met hun zoon gepraat en hij zei ook we zijn maar normalen mensen en zijn met alles teverden :) maar toch iets in mij is bang dat het niet goed is.


Zoals jullie zien is de ring goudkleurig. Het hart heb ik met wol omwikkeld 

Hier zie je de wol beter

1 van de 3 viltenharten 

1e voorletter van de man

1e voorletter van de vrouw 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
echt super tof ! !
| 10:55 |
Dank je wel :)
| 12:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen