×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


We zijn een DJ joepieeeeeeeeeeeeee.........

We zijn een DJ joepieeeeeeeeeeeeee.........


En dan ben je ineens weer DJ, maar ja hoe is dat toch gekomen? Lees het hieronder maar!

Lieve allemaal.

Al een tijd niets laten lezen/zien/horen van deze kant maar is een hele zware periode geweest. Nu even tijd om weer is wat te schrijven en ook om te laten zien, maar ja als je zo'n tijd ben weggeweest waar begin je dan mee? 

Natuurlijk met het leukste wat er is gebeurd!

Jaren geleden heb ik via vrienden een poosje gedraaid als DJ op een internet radio. Door onenigheid is dat gestopt en heb er ook jaren niet meer aan gedacht weer te doen. Een aantal maanden geleden toen ik te horen had gekregen dat me uitstrijkje niet goed was en menig onderzoeken er voor heb gehad is er iemand op mijn pad gekomen die samen met haar man een eigen internet radio heeft. Ik heb vele emotionele gesprekken met haar gehad naar aanleiding van de onderzoeken en uitslagen en ik zag toen een foto van haar waar op stond DJ Angel. Ik heel brutaal aan haar gevraagd ben jij DJ waarop zei me zei yup ik wou graag is komen luisteren dus kreeg van haar de link naar de site en kwam daar de chat op en was gelijk een lid van de familie daar. Zo zot als ze waren werd ik gelijk (virtueel) geknuffeld en gekust alsof ik er al jaren bij hoorde. Wat voelde ik me daar gelijk thuis. Nog geen 2 dagen later kreeg ik een verzoek om de oprichter van de radio DJ John op FB toe te voegen en kon gelijk dan met hem bespreken over hoe en wat. Ik vertelde hem eerlijk dat het al lang geleden was en ik niet veel meer wist, maar dat was geen enkel probleem hij zou het me uitleggen. En van het één kwam het ander en ben ik bij hun begonnen als DJ Flyke de eerste keer was op woensdag 25 oktober was mijn eerste uitzending van 12.00 tot 15.00 uur en wat was ik nerveus, was zo bang om fouten te maken maar alles ging vrij goed voor de 1e keer wel wat problemen met de microfoon maar gelukkig was me reddende engel DJ John er gelijk om te helpen op afstand. Alleen ik praatte zo snel (en soms nog wel is) door de spanning maar ging na een uurtje draaien al een stuk beter! Samen met me man (die voor mij de muziek zoekt die wordt aangevraagd en die ik nog niet heb) hebben we een ontzettend leuke draai uurtjes van gemaakt en kreeg zoveel leuke complimenten hoe goed het ging.

We zijn nu een aantal weken verder en voelt nu alsof het al jaren mijn hobby is en gaat ook steeds beter en we krijgen er meer en meer plezier in. Muziek heeft me man en mij samen gebracht en dat we dit nu (mogen) doen is gewoon heerlijk. We zijn een hele hechte DJ familie en hebben aardig wat luisteraars. De chat wordt veel gebruik van gemaakt en ook kan je je verzoekje aanvragen via de site. De radio is voor 3/4 Nederlandstalig en 1/4 anders talig. Op sommige dagen wordt er een specifiek thema gedraaid (denk aan Limburgse avond (dit is op de dinsdag avond van 18.00 tot 22.00 uur met onze eigen DJ John) Wij hadden gehoopt op de woensdag middag een kindermiddag te doen maar hier is helaas niet veel animo voor maar als er kinderen luisteren mogen die ook zeker hun verzoekje aanvragen en wordt dan ook zeker gedraaid en dat is niet alleen bij mij maar bij al onze dj's we zijn met veel mensen (17 nu maar we zijn op zoek naar nog 1 DJ erbij dus als je interesse heb stuur een berichtje of via de site of mij hier dan koppel ik dit terug naar DJ John) 

Ik hoop dat jullie lezers zekers is een kijkje komen nemen op de site en in onze chat of zelfs meeluisteren als je zin heb! Ik hoop dat jullie zeker komen. 

Dit was dus iets wat ik een paar maanden geleden niet eens over had durven nadenken laat staan te doen en dit is toch echt het geval en ik put er heel veel rust uit dus een win win situatie zeg ik maar zo hihihihi

Mijn draaidagen zijn de woensdag van 12.00 - 15.00 uur en de donderdag van 12.00 - 15.00 uur
Als er zieken zijn vallen we voor mekaar in dit kan je terug vinden in het programma wat op de site staat.

Nu rest mij alleen nog de site te vermelden en dan gaan we naar het volgende blokje om te vertellen wat er in al die maanden is gebeurd van mijn afwezigheid

http://www.radiodetijdbrekers.eu


En wat is er nog meer?

Er is nog meer inderdaad maar ja wat dan? 

Al een aantal jaar had ik me eigen hobby groep maar er was niet veel animo voor dus die is stoffig geraakt om maar even zo te zeggen. Ik kleur al een poosje en ben van meerdere groepen lid. Bij 1 groep heb ik ontzetten lieve mensen leren kennen en hij zei tegen mij we gaan jouw groep een doorstart geven.. en hoe binnen een paar maanden zat ik al aan de 100 leden en inmiddels zijn het er 125 of zelfs nog meer. De groep is voor alle soorten hobby's en iedereen is er welkom. Of je nu een hobby zoekt of juist jouw hobby onder de aandacht wil brengen het mag hier allemaal. Daarom kaart ik het hier ook aan. Er zijn soms wedstrijden waar je iets mee kan winnen en soms gewoon alleen leuk om te kijken en te leren van anderen.

Ik kreeg op een gegeven moment een lid op de groep en ben met haar in gesprek geraakt. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is er een hechte trouwe vriendschap ontstaan waar ik heel erg zuinig op ben. We hebben beide zoveel meegemaakt en weten gewoon als je iemand nodig heb dan zijn we er voor mekaar binnenkort gaan we mekaar in het echt ontmoeten en dat is iets waar ik heel erg naar uit kijk heb er heel veel zin in en kan niet wachten tot het zover is. Tis een schat van een meid en ben heel dankbaar voor ben!!


https://www.facebook.com/groups/452929664855391/ 

clear

De link naar mijn FB hobby groep <3 Maar er is nog meer......

Zoals jullie misschien wel weten zit ik sinds begin van dit jaar op een koor en wat ben ik er blij mee. Inmiddels al paar keer een concert meegedaan en het gaat steeds beter. Enigste wat ik nu jammer vind is omdat ik met me rolstoel zit ik met het kerstconcert niet bij kan zijn. Had graag gewild maar is gewoon niet haalbaar, heb wel al een paar concerten  meegemaakt en ook het grote concert van afgelopen oktober de dag na me verjaardag. We hadden er hard voor geoefend en wat ging het goed maar vond mooiste van de avond de afsluiting tesamen met het orkest dat er ook was namelijk Conquest of Paradise en dan in de orginele vertaling dat was zo machtig mooi om te doen met het orkest kijk er nu nog met vreugde aan terug. Nu afwachten tot 19 december dan hebben we een gezellig kerstavond samen met ons hele koor en partners en er zal ook een kinderkoor zijn heb ik gehoord dus kijk daar ook zeker naar uit wat voor avond dat zal gaan worden. 

En dan zit het er weer op voor deze blog. Er komt er zo nog 1 met alle hobby die ik inmiddels al weer heb gedaan en ook weer hele andere dingen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.

Liefs van mij!

Ps. de foto hieronder is op het grote concert gemaakt!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties