We zijn er weer

We zijn er weer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo lieve lezers

Na een langdurige periode van afwezigheid door gezondheidsproblemen gaan we langzaam weer verder bloggen.Is veel veranderd de laatste tijd maar we gaan lekker weer door.

Zo heb ik op fb me eigen hobby groep een doorstart kunnen geven dankzij de hulp van een ontzettend lieve man en vrouw! In 2 dagen tijd van 6 naar 52 leden gegroeid en nog altijd aan het groeien. Vind je het leuk om ook te joinen? Kom gerust erbij!

https://www.facebook.com/groups/452929664855391/?ref=bookmarks

Voor wie is deze groep bedoeld? Voor IEDEREEN die een hobby heeft of zoekt! Of het nu borduren of quilten is of
je nu kleurt of tekent of je nu kaarten maakt of smeltkralen doet het maakt niet uit. Voel je hier welkom om jouw eigen gemaakte creaties te laten zien.Misschien heb je wel een vraag over een bepaalde hobby? Stel hem en wie weet kunnen we met zijn allen helpen of zoek je juist een hobby maar weet je niet welke? Vraag gerust is aan de mensen hier en vraag naar hun ervaringen en interesses en wie weet vind jij ook de hobby die jij al jaren zoekt!

En me persoonlijke pagina aangemaakt voor al mijn eigen creaties en projecten waar ik mee bezig ben.

https://www.facebook.com/KarinVogeleer.Creations/

Ik hoop weer regelmatig een blog te kunnen schrijven.
Hoop dat jullie er dan ook weer zijn!

Liefs en tot de volgende blog!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom terug en rustig verder gaan met dingen oppakken
| 12:52 |
Welkom terug, hopelijk ben je de gezondheidsongemakken verlost.
| 12:59 |
Nee dat helaas nog niet maar heb het wel een plekje kunnen geven. Bedankt voor uw reactie :)
| 16:56 |
Accepteren en leren er mee om gaan is een grote stap heb ik zelf ook gemerkt.
Zeg maar "je" hoor, anders voel ik mij nog ouder :-)
| 17:16 |
Klopt tis heel moeilijk ben nu sinds me 19e behoorlijk ziek (invalide) maar echt accepteren is nog altijd heel moeilijk wordt wel beter naarmate je ouder wordt maar tis en blijft erg moeilijk. Ben nu 36 en nog vecht ik ervoor maar opgeven nooit :) (is goed maar ben beleefd opgevoed hihih)
| 15:20 |
Ik zag het in je berichten.
Ik zit sinds 4 jaar in het circuit en kan er nu mee omgaan en grotendeels accepteren.
| 15:54 |
Respect sterkte met alles!
| 23:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen