×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Op naar een nieuw avontuur!

Op naar een nieuw avontuur!


Sinds mijn ziekte dit schooljaar volledig verpest heeft zit ik nu thuis. 6VWO kan ik niet afmaken dit jaar wat een tegenvaller, alsof ziek zijn nog niet genoeg was!! Maar...

Every end is a new beginning

 unknown

Volgend jaar ga ik een HBO opleiding doen en daar ga ik ontzettend mijn best doen om mijn propedeuse in een jaar te halen om dan alsnog in te kunnen stromen bij de universiteit! Ik heb er zo veel zin in. Na een jaar thuiszitten en ziek zijn kan ik eindelijk weer in een ritme komen. Een ritme denk je nu, niemand wil toch vroeg opstaan elke dag en naar school/werk gaan?! Nou ik ondertussen wel!

Een ritme is echt een van die dingen die je pas waardeert als je het niet meer hebt. 

Ik heb alles al gedaan om te worden toegelaten komend schooljaar, inschrijven studiecheck intakegesprek staat gepland. Ook heb ik studiefinanciering aangevraagd en daarmee ook een OV-kaart gekocht. Ik ben er helemaal klaar voor! Nog drie maanden tot de zomervakantie dus zolang moet ik mezelf nog vermaken maar dan... Dan kan ik op vakantie, weer naar school, een nieuwe school met nieuwe mensen en nieuwe vakken. 
_PetitCorbeau_
Veel succes alvast!
03-04-2017 14:20
03-04-2017 14:20 • Reageer
Hans van Gemert
Mooi, positief de toekomst in!
03-04-2017 11:27
03-04-2017 11:27 • Reageer