Weinig kunnen schrijven

Weinig kunnen schrijven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd krijg ik zonder dat ik naast mijn schoenen ga lopen , regelmatig positieve reacties ivm mijn thriller: "Wraak". Ik geniet daar enorm van. Het was als kind af aan al mijn droom om auteur te worden. Alleen wat ik niet wil is een eendagsvlieg zijn dus binnen een jaar en anderhalf jaar moet er weer een nieuwe thriller van mijn hand op de markt komen. Veel schrijven dus. Lijkt geen probleem te zijn, omdat het een passie is. Nog een maandje hard werken en dan is de eerste versie klaar. Kan het ritueel gaan beginnen. Lezen, schrappen, herschrijven, lezen, schrappen, herschrijven etc tot ik helemaal tevreden ben. Dan gaat het na de proeflezers en als laatste naar de uitgever. Een spannende periode breekt dan aan. Alleen maar een spannende periode en geen drukke zult u misschien denken? Nou eerlijk gezegd inderdaad alleen maar een spannende tijd. Die drukke tijd heb ik heel het jaar al. Ik vind dat wanneer ik mezelf in de kijker wil zetten dat ik daar zelf iets aan moet doen. En dat betekent ( lang leve de sociaal media ) dat ik continue reclame maak voor mezelf. Ook vind ik het belangrijk om dicht bij de lezers te staan. Uiteindelijk ben ik één van hen. Wat ik ook niet mag vergeten is dat IK de lezers nodig heb, maar de lezers mij niet. Zijn auteurs genoeg. Gelukkig heb ik daar geen moeite mee, want anders zou ik het niet volhouden. Ik ben een nuchter iemand en dat zal ik ook altijd blijven.

Maar nuchter of niet, wanneer mensen bij mij een reactie plaatsen op bijvoorbeeld fb en of dat nu negatief of positief is ik zal ze altijd bedanken voor hun feedback. Hoort zo vind ik.

Maar goed, ik merk dat ik afwijk hahaha. Ik had het over veel schrijven, maar helaas heb ik dat de afgelopen week niet kunnen doen. Ben overvallen door een astma-aanval en dat heeft wel een aanslag gepleegd op mijn conditie. Gelukkig moet ik morgen voor het laatst prednison innemen en dan hopelijk snel de oude te zijn zodat ik weer dat kan doen wat ik zo graag wil doen. Vol gas aan mijn met mijn volgende boek aan de gang.

Zo en nu is het weer op. Arnootje gaat rusten.

Fijne dag allemaal.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dank je wel voor je blog erg leuk
| 17:51 |
Dank je wel Wendy
| 19:10 |
Djw
| 14:30 |
Ik dring mij op als proeflezer. Nee hoor, je zal die al genoeg hebben. Succes met schrijven, schrappen en herschrijven. En hopelijk wordt je niet weer ziek.
| 09:31 |
Djww
| 11:55 |
Beterschap en succes met het afronden van je nieuwe boek.

| 08:19 |
Djw elly
| 11:55 |
Wij kennen elkaar natuurlijk al, maar nog eens fijn om te lezen;
| 14:20 |
Wereldje is maar klein he hahaha
| 14:25 |
Beterschap Arno!

Ziek maar goed uit, des te eerder kunnen we gaan genieten van jouw nieuwe boek
| 13:59 |
Dank je wel Wendy. Ik zal zeker goed uitzieken. Ik heb geen keus. Mijn vriendin past goed op mij dus hahaha
| 14:14 |
Beterschap. Ik zag je proloog ook in mijn Postvak IN staan, ik a 'm zo even lezen en je laten weten wat ik ervan vind, uiteraard.
| 13:50 |
Ooh super Nyquole. Ben benieuwd wat je ervan vindt
| 14:15 |
Heerlijk toch, die waardering! Fijne zondag!
| 13:34 |
Dank je wel. Jij ook
| 13:38 |
Komt helemaal goed Arn, kan niet wachten tot je volgende boek! succes met schrijven en beterschap voor nu.
| 12:59 |
Dank je wel
| 13:21 |
Grappid dat wij elkaar hier ontmoeten Arno, ik blijf ook hier je volgen.
| 10:40 |
Hahah ja. Wat is de wereld toch klein he. Djw en ik volg jou nu ook
| 10:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen