Een jaar geleden...........

Een jaar geleden...........


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige maand was het een jaar geleden dat ik een notitieboek kocht en aan het eerste stuk van mijn hand geschreven manuscript begon. 32 a4'tjes schreef ik vol met de hand voordat ik besloot een tweedehands 'schrijf-laptop' aan te schaffen.

Zo kon ik ook een aantal mensen deelgenoot maken van mijn hersenspinsels.Wat weer motiveerde om verder te schrijven aan mijn persoonlijke verhaal. Ik kreeg afgelopen weken het "verwijt" dat het eerste stuk wel erg over mijzelf ging/gaat, maar het hele boek gaat over mijzelf niet alleen het eerste stuk. Dat was nodig omdat dat mij voor het grootste gedeelte gemaakt heeft tot wie ik nu ben.


Of ik klaar ben met schrijven? Nee, er komt zeker een vervolg, wanneer weet ik niet.

Ik realiseer me momenteel dat ik erg moe ben van wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is, en er gaan zeker nog wat mooie dingen komen.

Zo staat er in de special van Mijn Geheim die vanaf 9 juli verkrijgbaar een mooi stuk, ook in de Margriet,vanaf week 32 verkrijgbaar, komt er een artikel.

En een recensie in tijdschrift Zij aan Zij.


Op zondagmiddag 4 oktober is er van 14.00 tot 15.30 een presentatie/lezing in mijn oude woonplaats en geboortestad Spijkenisse, in bibliotheek de Boekenberg. En wie weet wat er allemaal nog meer op mijn pad komt!


Voorlopig ga ik me vanaf volgende week volledig richten op een fictief manuscript, wat in grote lijnen al geschreven is, maar echt nog de nodige perfectie nodig heeft. Want volgens een aantal journalisten die mijn boek gelezen hebben schijn ik toch best te kunnen schrijven.

Of dat ook werkelijk zo is moet iedereen natuurlijk voor zichzelf bepalen, maar ik heb er lol in en daar gaat het om.

Ik ben dan ook enorm trots op mijn boek, mijn 'vierde kindje'. 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk om te lezen! Ga vooral door zolang het jou gelukkig maakt!
| 11:37 |
leuk om even te zien !
| 15:26 |
Duidelijk bericht, lijkt mij een erg leuk boek
| 18:08 |
Ik ken je boek niet, maar je column leest lekker weg en maakt wel nieuwsgierig.
| 12:25 |
Met mijn vierde kindje bedoel ik mijn boek, ik heb 3 'echte' kinderen ;-)
| 15:40 |
ik ben erg benieuwd naar dit boekje... Spreekt mij heel erg aan, al zullen er hier helaas waarschijnlijk geen meer kindjes meer komen al is dat wel mijn grootste hartewens, nog 1x samen met mijn huidige man een kindje van ons samen om van te houden en voor te zorgen, niet dat ik niet van mijn andere 5 kids hou hoor... Kan ze voor geen goud missen en hou van ze allemaal op m'n eigen manier...
| 15:35 |
Wat goed dat je dit doet.
| 15:08 |
Hoi Astrid. Vind het goed van je.. =D
| 15:02 |
Een leuk idee dat ook echt vruchten afwerpt.
| 15:00 |
Super leuk, blij dat je geniet, ga door !
| 14:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen