×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Raar maar waar!

Raar maar waar!


Raar maar waar!!

Vandaag is de start van de Kinderboekenweek! Altijd weer een gezellig iets vind ik. Belangrijk ook dat kinderen, ondanks dit digitale tijdperk gewoon kunnen blijven lezen op hun eigen niveau. Ondanks dat alle drie mijn kinderen dyslectisch zijn stimuleer ik het lezen enorm. We gaan dan ook elke 4 weken naar de bibliotheek om boeken te lenen die passen bij hun leesniveau. En als ze een paar bladzijdes geoefend hebben lezen ze het vol trots voor, geweldig!

Ook... wil ik met gepaste trots bekend maken dat ik al een aardig eindje op weg ben met het schrijven van een nieuw (kinder)boek. De aanleiding is een minder leuke reden en wil ik later als het echt definitief is pas bekend maken. Maar ik ga ervoor vechten dat dit boek er ook daadwerkelijk komt.

Na het schrijven van "Roze" is er behoorlijk wat op mij en ons gezin afgekomen. Mooie verhalen in de Margriet, Mijn Geheim, de krant, interviews voor de radio, televisie. Geweldig om mee te maken en bekendheid te geven aan mijn boek. Maar het was ook een achtbaan van emoties waarin ik terecht kwam en het soms even niet meer zag zitten vanwege alle drukte. Ik weet mijn lichamelijke klachten aan een mentaal probleem, afgelopen weken ben ik erachter gekomen dat ik Diabetes heb en dat dat de oorzaak is van de meeste van mijn klachten. Ik slik tabletten en voel me weer steeds meer mezelf worden!

Vol goede moed ga ik er weer voor, en hoop ik jullie over tijdje goed nieuws te kunnen melden!

 Petrage
Zeker belangrijk toch lezen en laten lezen. Minder goed nieuws je diabetes gelukkig is daar goede medicatie, sterkte.
11-01-2016 22:38
11-01-2016 22:38 • Reageer
Wil604
Lezen en voor lezen goed voor de kinderen .
01-11-2015 00:58
01-11-2015 00:58 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Goed dat je je kinderen laat lezen én voorlezen. Spannend een nieuw boek. Is weer hard werken voor je.
Niet zo leuk Astrid dat je diabetes hebt. Maar gelukkig heb je nu goede pilletjes die goed helpen. Ga zo door met schrijven. Succes..
07-10-2015 14:45
07-10-2015 14:45 • Reageer