Mens of nummer?

Mens of nummer?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
waar is je tekst? die miss ik....
| 08:40 |
Hij is wel grappig
| 05:56 |
Er is nog een heleboel te verbeteren...
| 18:34 |
Ja, het is in NL treurig gesteld met de zorg, vooral voor de zorg voor oudere en/of bedlegerige patienten.
Ik heb berichten gelezen over 24uurs pampers, pyamadagen, mensen die niet iedere dag worden gedoucht of van top tot teen worden gewassen, in sommige instellingen geen warme maaltijden in het weekend etc. etc.
Ik ben zo dankbaar dat ik er niet woon en boven alles dat mijn onlangs overleden moeder er niet hoefde te wonen. Wij hebben hier wel verzorgings- en verpleeghuizen (volgens mij zijn die beter dan die in NL) maar zelfs daar heb ik mijn lieve mama vandaan weten te houden:
Een ziekenhuisbed gekocht en zorg aan huis kunnen inkopen: was niet goedkoop, maar het ging allemaal net.

Goed dat jij optimistisch bent: een gemotiveerde 20er vindt vast en zeker een baan die voldoening schenkt.
| 17:55 |
Snap ik! In de instelling waar ik werk doet iedereen er alles aan om zo goed mogelijk voor de oudere te zorgen, maar geld blijft het probleem helaas.
Mooi dat je de zorg zo zelf hebt mogen doen, lijkt me erg mooi! Geeft vast veel voldoening.
| 19:54 |
Ik weet dat het niet aan het verplegend en verzorgend personeel ligt, jullie moeten steeds meer doen in dezelfde tijd en komen handen tekort. Het is de overheid die er niet meer geld in wenst te steken, helaas!
1 van de verpleegsters die ik voor mijn moeder had ingehuurd, had ook lang in NL gewerkt, vond het frustrerend dat zij daar steeds minder voor haar patienten mocht doen.
Zij raakte ook haar baan kwijt door bezuinigingen, maar was al 58 dus kwam niet meer aan de bak. Ik ben er van overtuigd dat mijn moeder dank zij haar nog 99 heeft kunnen worden: ik heb haar een getuigschrift meegegeven waarin ik al haar goede zorgen uitvoerig heb beschreven.
| 20:17 |
Wat lief! Zulke mensen die echt met hun hart werken zijn zo puur en zó nodig.
Ik werk zelf niet in de zorg, maar in de behandeldienst.. maar werk nauw samen met de zorg.
| 20:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen