Iets gevonden om mijn fysieke en emotionele spanningen te verminderen

Iets gevonden om mijn fysieke en emotionele spanningen te verminderen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben gisteren begonnen met fitness! De rede dat ik ben begonnen is om mijn fysieke en emotionele spanningen te verminderen(minder stress). Zoals jullie al weten had ik een tijdje terug een blog geschreven over mijn stress . Ik denk dat ik door het sporten mijn stressniveau flink kan verminderen. Nu nog mezelf motiveren om elke dag te gaan sporten.


Doen jullie een sport? Wat voor sport is het?


Ik hoop dat ik binnenkort mijn resultaten kan meedelen.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De achtervelder bij honkbal, de plaatsloze voetballer, het hout in de greep en bij de slagen en trappen van judo en karate en de flessendrinker bij het wielrennen zijnde in het verleden hebben ertoe geleid dat ik graag zwem; Daar heb je genoeg te zuipen, trap jij anderen ook nog eens per ongeluk ongezien en ongestraft, heb je ook niet te maken met een rode kaart en dus bank waar je net eindelijk eens vanaf mocht en een toque draag ik privé verder wel waar er niet een knuppel of bal tegenaan kan komen.
| 22:41 |
ik doe ook aan fitness, maar niet heel fanatiek. verder zwem ik een paar x per week en ik wandel veel.
| 16:36 |
Ben benieuwd of het je helpt veelsucces .
| 00:32 |
Ben benieuwd wat dit je op gaat leveren, veel succes
| 21:57 |
ik wens je vooral heel veel plezier! ik fiets
| 10:35 |
Samen met mijn dochter babyzwemmen en vanaf Februari baby bootcamp en baby yoga :p
| 00:05 |
Leuk! Wilde ik ook eens doen met een vriend. Ja, ik zit al negen seizoenen op rij op bowlen, voorheen badminton en voetbal :)
| 23:09 |
Ik wandel heel veel. Lekker m'n gedachtes op nul
| 22:00 |
ja en nee zit op de sportschool maar doe er te weinig mee (fitness)
| 21:42 |
Als het je helpt, zeker doen! Ik hou het bij lopen en dansen ;)
| 21:36 |
Goed van jou. Sporten is goed tegen de stress. Zelf wandel ik, koken tegen de stress. En ik probeer zeker 3x per week 20 minuten te roeien op de roeimachine..
| 21:20 |
Ik wandel/fiets en zwem veel
Het is goed om ieder dag te bewegen of op een sport te gaan
| 20:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen