×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
notifications_noneadd
16-10-2018 21:33
1 volger , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen

Handanalyse - de toekomst in je handen


Ik wilde dat ik hier een uitgebreide en mooie uitleg kon geven van de lijnen in jouw handen. Maar dat kan ik helaas niet. Er zijn heel veel boeken over handleeskunde geschreven, en iedere hand is zo anders.. dus dat is niet zomaar even te vertellen. Iedere hand heeft natuurlijk zijn eigen, uniek levensverhaal. Een handlezer kan jouw hand lezen en kan jouw een reading geven.  

Voor mij is een handreading geen kwestie van "geloven", voor mij is het een feit. Een echte aanrader voor een ieder. Het is een mooie methode om jezelf te leren kennen. En het bijzondere is dat tijdens je leven je handen veranderen. Je ziet telkens weer nieuwe informatie. De hand is de spiegel van je ziel!

Het heeft altijd mijn interesse gehad, het handlezen. Al op vroege leeftijd (17 jaar) kocht ik er boeken van. Ik wist er best wel wat van af.  Op feestjes heb je altijd wat te vertellen, bij eerste ontmoetingen wist ik altijd wel wat "uit mijn duim te zuigen".  Zo noem ik het een beetje, maar ik wil er niet mee zeggen dat ik maar wat verzon. Neen.. het is niet verzinnen, maar logisch nadenken, als je de basislijnen en basisdingetjes weet, kom je al een heel eind. Als je geïnteresseerd bent in iemands handpalm, dan worden mensen een stukje vertrouwelijker. Ze vinden het altijd leuk om kleine feitjes te horen die ik in hun handen zie. Je hoeft dus echt niet paranormaal te zijn!

De linkerhand noem ik de "geboortehand", het is de passieve hand, het toont je onderbewustzijn. De rechterhand noem ik de "nu" hand. Het is de hand waarmee je schrijft, hij domineert. Daarin zie je de "toekomst". De toekomst ligt nooit vast, denk ik. Je kan je leven veranderen en dat ook zelf doen. 

Bij het handlezen kijk je naar alles.  De vorm en kleur van de handen, de palm, de vorm van de vingers, de vingerstanden, de vingerafdrukken, de heuvels (kussentjes), speciale tekens en symbolen, etc.

Ik bladerde weer 'ns een keer in een van mijn boeken, en bedacht dat ik wel foto's met jullie kon delen, voor diegene die het ook interessant vinden. De foto's zijn uit het boek "Handlezen" van Tre McCamley (jaar 2000). Het is vertaald uit het engels , oorspronkelijke titel is Palm Decoder.

Kijk naar de belangrijke lijnen. Loopt een lijn mooi strak, duidelijk en gelijkmatig? Dan verloopt je leven kalm en doelgericht. Maar meestal heb je in een leven veel hobbels en vertakkingen. Diepe en duidelijke lijnen duiden op kracht en intensiviteit. Vlakke lijnen op zwakte en verspilde energie.

Lijnen kunnen ook splitsen, dan is er energie verloren gegaan, met onvoltooide plannen. Zie de lijnen als de wegen die je hebt bewandeld.

Ook kan je breuken zien, vierkantjes, kettingen, zusterlijnen, driehoeken, sterren, etc.

Zo interessant allemaal!

Het leuke is, dat ik een enorme ster op mijn apollo heuvel ontdekte. Kom maar op, met die roem en het fortuin!

De duim van mijn man is enorm groot en enorm flexibel. Het is een man die iedereen "onder de duim heeft" .

Dit is precies mijn pink. Ik heb een enorm gat als ik mijn vingers spreid.Ik denk dat ik inderdaad onafhankelijk ben, het kan me niet schelen wat andere mensen denken.  

Heb je kortere vingers, dan kan je goed organiseren, je overziet het geheel vaak goed.

Het heuveltje onder je pink is het Mercuriuskussentje. En, kan ik je goed op je gemak stellen?

Niet dat ik dit heb, maar ik vind het wel mooi dat je dit zelfs in je handlijnen kan zien.

Ik heb wel een aanwijsbaar bollend maankussentje.. het leukste is natuurlijk dat het laat zien dat ik  "mysterieus" zou zijn! Vind het wel wat mysterieus, hoor.

Ik heb een mooie kaarsrechte "ik" vinger, dat is de middelvinger. Ik vertrouw altijd op mezelf en mijn keuzes. De wijsvinger is de manier waarop je andere mensen "aanwijst" Mijn wijsvinger is heel lichtjes gebogen, maar dat is echt maar een heel klein ienie miene beetje.

Ik heb geen allergie, lijkt mijn hand te zeggen. Ik ben wel overgevoelig voor bier.. na 1 biertje wil ik altijd een 2de..

Ben benieuwd of mannen in topfunctie hun kruis aan mij laten zien..

Ok.. dan ben ik dus helderziend. Hopelijk zie ik de uitslag van de lottogetallen ook helder.. 

Heb jij een lus daar? Ikke niet. Ik heb alleen natte humor denk ik.

Heb ik je wat nieuwsgierig gemaakt? En wil je meer weten over je levenslijn, je hartlijn, je hoofdlijn? Er bestaat zelfs ook een apenlijn, je lotslijn, een succeslijn, de vriendschapslijn , een vervelende stresslijn en een venusgordel...

Lees dan een handleesboek, of kijk op handanalyse.startpagina.nl voor meer informatie over handlezers, etc. 

De hand van mijn man, zwaait jou gedag! Tot ziens! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts