×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik ben niet niemand

Ik ben niet niemand


Ik heb een goeie vriendin die in een erg moeilijke tijd zit. Ze zit erg met zichzelf in de knoop en haar hoofd houd haar vaak voor de gek. Ik ben er voor haar, ik luister naar haar, probeer haar te troosten en als dat niet lukt dan ben ik haar schouder om op uit te huilen.


Maar laatst zei ze iets wat me echt diep heeft geraakt. "Niemand houd van me, niemand geeft om me en niemand zou me missen." 

Die opmerking deed zeer, want volgens mij ben ik niet niemand, volgens mij ben ik iemand en doet mijn mening er toe. Dus als iemand zegt dat niemand om ze geeft doet dat pijn. Want ik weet dat ik niet overdreven aanwezig ben maar ik ben er wel, en ik geef om je. Ik geef om jullie allemaal. Meer dan jullie je in kunnen denken. 's Nachts denk ik vaak of alles wel goed gaat, of ik meer zou kunnen doen, hoe ik nog beter zou kunnen helpen. Er zal ALTIJD iemand zijn die om je geeft ook al zie je dat op dat moment zelf niet in... Geloof me, ik heb ook een hele lange tijd gedacht dat niemand om me gaf maar de hoop komt vaak uit onverwachtse hoek. Hoe zwaar het leven ook is, het zal niet voor altijd kunnen blijven regenen. En ik al regent het wel, ik sta hier om een paraplu aan te reiken maar je moet hem wel aanpakken en niet de andere kant opkijken. Als je je ogen sluit kan je ook niet zien wie er voor je klaar staat. 

En ik weet dat dat in sommige situaties heel lastig is, geloof me dat weet ik maar al te goed maar je staat er NOOIT alleen voor. Maar je zal wel zelf je ogen moeten openen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties