Mijn boekje te buiten ~1~

Mijn boekje te buiten ~1~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is me gelukt iets anders te bedenken! Te pas en te onpas heb ik iets te vertellen over de natuur en wat ik er tegenkom. Soms heb ik daar bovendien een leuke foto van. Als je twee blogs van mij tegenkomt die de titels 'Mijn boekje te buiten' of 'Gespot' tegenkomt, dan kun je er zeker van zijn dat het gaat over het buitenleven, met foto's van eigen hand.

Ik word telkens dolgelukkig van de natuur. Redelijk suf voor de helft van de bevolking, maar ik kom toch regelmatig mensen tegen die net zo maf zijn als ik. Afgelopen weekend had ik een behoorlijke score: als we weg zijn met de camper, schrijf ik alle vogels (en overige dieren) op die we tegenkomen. Soms is de lijst maar klein, maar dit weekend was het genieten geblazen. Met als hoogtepunt de Kraanvogel. Dat was dan een weekend met een gouden randje!

'Mijn boekje te buiten' is een blog met een iets langer verhaaltje; 'Gespot!' is bedoeld voor een foto van flora en fauna, met kort commentaar. Van harte aanbevolen.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt heel gemotiveerd en je inspireert me.
| 08:46 |
Dankjewel Ingrid. Het begon allemaal in 1997, toen er een vreemde vogel in mijn tuin zat: het was een Boomklever, ontdekte ik later. Nog steeds ben ik blij, dat die ene vogel, die via de stam van de pruimenboom omhoog klom, er voor heeft gezorgd dat ik een fantastische hobby heb, die gezond en goedkoop is: alhoewel, mijn boekenkast puilt uit :-)
| 08:59 |
Niets komt zomaar op je pad... :D
| 09:11 |
Ja precies Ingrid. Het heeft voor veel plezier en afleiding gezorgd, al meer dan twintig jaar. Het is van toegevoegde waarde.
| 09:18 |
Het zijn de kleine dingen die het doen!
| 09:19 |
Exact! Als ik om 7.00 uur in de vroegte op een klein perronnetje sta, en ik steek mijn vinger omhoog, en roep: 'mijn eerste Tjiftjaf dit jaar!', dan kijken een stel collega's me glazig aan. Wat bedoelt ze? Ik wil ze dan duiden op de vogel die ik hoor. Maar velen horen het niet.
Uiteraard is het zo dat mijn gehoor inmiddels is getraind op het luisteren naar de buitenwereld. Het geeft een extra dimensie aan buiten-zijn.
| 09:54 |
Super!!
| 09:57 |
Je hebt in mij ook zo'n suffe volger. Ik post ook van alles over de natuur, de bloemetjes etc.
| 23:38 |
Gezellig! Heerlijk om hier gelijkgestemden te vinden, met hetzelfde enthousiasme.
| 08:57 |
Je stond al op volgen, maar het wordt steeds leuker.
| 22:16 |
Dank! Ik ben hard toe aan een positieve draai, en een positief geluid.
| 22:35 |
De draai moeten we zelf maken, positieven geluiden meer op de natuur dan op de TV.
Geniet ervan.
| 09:45 |
Dat is helemaal juist!
| 09:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen