Ouders uit de kast

Ouders uit de kast


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanaf 28 maart komt er een nieuw programma op tv. 'Ouders uit de kast'.  Van harte aanbevolen! Tijdstip weet ik nog niet, maar ik zal het hier plaatsen zodra ik het weet. Wel toevallig, ik ben heel benieuwd. Het is op NCRV-KRO.

Tijdstip inmiddels bekend: woensdag 28 maart, NPO 3, om 20.25 uur. Het duurt slechts een half uur en dat is wel jammer.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dag! Ik ben journaliste en heb een vraag aan je:) n.a.v je mooie blogs. Zou je mij willen mailen op lisanne.van.sadelhoff@rtl.nl? Dank!
| 11:13 |
Beste Lisanne,

Ergens vandaag zal ik je mailen. We zijn voor een weekendje weg met de camper, maar ik vind ongetwijfeld een moment voor een mail.
Wel kies ik aanvankelijk voor een beschermd e-mailadres. Een hartelijke groet van Eigenwijs Portret.
| 13:46 |
Heel fijn, dank! Er zit een beetje haast achter.. .(het is voor een interviewtje, telefonisch, voor vandaag), dus ik hoop van je te horen! Hartelijke groet
| 13:59 |
En waar gaat dat over?
| 11:01 |
In een bestaand gezin, met vader, moeder en kinderen, komt een van de ouders uit de kast. Zij blijken na een jarenlange hetero-relatie openlijk te 'kiezen' voor iemand van hetzelfde geslacht. Vaak is de liefde tussen de oorspronkelijke ouders niet over, maar de situatie wordt uiteindelijk onhoudbaar. Een onvermijdelijke scheiding volgt, en dit gaat uiteraard gepaard met veel verdriet.
| 11:17 |
Ern zwaar programma lijkt mij
| 09:41 |
Ik ben benieuwd wat er 'uit de kast' komt ....
| 09:25 |
De vader of moeder in dit geval :-)
| 09:34 |
toch nog steeds benieuwd hoe deze inhoud vorm krijgt . kijken of ik kan gaan kijken. dank voor de tip !
| 09:40 |
Dat lijkt me een interessant programma!
| 21:14 |
Ja ik ook. Ik ga het zeker kijken.
| 22:18 |
Daar ben ik ook nieuwsgierig naar!
| 08:59 |
Iedere situatie is weer anders natuurlijk.
| 22:17 |
Natuurlijk!
| 23:03 |
Zal wat worden dan
| 08:46 |
Nou inderdaad. Ben erg benieuwd.
| 22:17 |
Helaas was wat je mee maakte niet uniek.
| 08:20 |
Nee inderdaad. De bijeenkomsten werden druk bezocht destijds.
| 08:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen