×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn eerste blog.

Mijn eerste blog.


Dinsdag 07-02-2017.

Mijn eerste blog! Ik wil proberen om een keer in de week een blog te schrijven over mijn dagelijks leven!

Hierbij mijn ontbijt voor vandaag. Ik wilde graag havermout leren eten en had op pinterest dit recept gevonden.omdat havermout gezond zou zijn? Het leek me lekker!? Ik had water met havermout opgewarmt en daarna kaneel en bosbessen erin gedaan oja en nog wat yoghurt erin. Maar ik vond het niet lekker helaas, als iemand tips heeft voor lekkere ontbijtjes met havermout? Let me no!!


De kinderen weer lekker naar school toe en oudste dochter vroeg of ze voor een keertje koek mocht meenemen naar school. Normaal krijgt ze elke ochtend fruit mee naar school maar alle kindjes uit haar groepje namen meestal koek mee. Ik ben ook niet de moeilijkste alleen mijn oudste is een slechte eter en wil wel dat ze elke dag fruit eet. Maarja vanmiddag een verjaardagsfeest dus daar word vast geen fruit gegeten.  Heb met haar afgesproken dat ze de Volgende "koekdag" een koek mag meenemen. Even het verjaardagskado ingepakt, kunnen de meiden gelijk na school naar het feestje! En ik heb dan even de tijd voor mezelf. Ga maar lekker naar de sportschool denk ik. Moet echt fitter worden!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties