DIY gebroken telefoon pimpen

DIY gebroken telefoon pimpen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

even iets wat totaal niet met beauty maken heeft maar wel de stemming van mijn dag goed heeft beinvloed , ik heb tijdens het koken mijn witte iPhone 6 van de  aanrecht afgestoten, dom maar helaas wat doe je er aan, ik moet blij zijn dat hij het nog doet en de barst zit bijna niet op mijn touchscreen maar op het witte randje er omheen, maar hey dat kunnen we leuk pimpen, wat hebben we nodig : een gebroken witte iPhone en gekleurde stiften.

kleur naar elke kleur naar jouw wens over de plekken waar het glas gebroken is tot je ziet dat het een beetje tussen de glas stukjes door gaat lopen, als je ziet dat dat goed gaat en je bent tevreden met de kleurtjes die je gebruikt heb kan je je telefoon afnemen met een snoetenpoetser. en tadaaaaa je gebroken telefoon ziet er een stuk minder somber uit dan dat het is.

ik weet dat sommige echt denken van die spoort niet , ik heb dit ooit een keer toen ik op de midelbare zat bij een meisje uit me klas gezien en nu zo'n 5 jaar verder breekt mijn telefoon voor het eerst, en zo ziet je telefoon er weer gezellig uit, en mensen denken dat het een hoesje is door de kleuren dus valt het echt minder op dat hij kapot is.

laat weten in een reactie wat je van dit artikel vond. en neem zeker een kijkje bij mijn andere artikels.

liefs Daphne

       Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super leuk, alleen dat er een barst in mijn beeldscherm zit en ik die niet kan pimpen.
| 13:06 |
Leuk idee - al moet ik eerlijk bekennen dat ik hem zelf toch liever heel houd :)
| 17:11 |
slim en leuk idee
| 03:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen